Sisteme Informatice Pentru Management

Sisteme Informatice Pentru Management - MILITARU Gheorghe
Pret: 16,11 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSisteme Informatice Pentru Management
  • Autor: MILITARU Gheorghe
  • Editura: All
  • Colectia: In Afara Colectiilor
  • Categoria: Management
  • ISBN: 973-571-474-4
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 232
  • Format carte:
Comanda acum "Sisteme Informatice Pentru Management - MILITARU Gheorghe" de pe libraria ishop la pretul de 16,11 lei
Descriere carte:
Sistemele informatice joaca un rol esential in crearea de firme competitive, pentru administrarea afacerilor la nivel global si furnizarea de produse si servicii utile clientilor. Globalizarea afacerilor, aparitia economiei digitale si extinderea Internetului si a altor retele de comunicatii globale au remodelat rolul sistemelor informatice in afaceri si management. Internetul asigura infrastructura informatica necesara pentru noi modele de afaceri, noi procese de derulare a afacerilor si noi modalitati de diseminare a cunostintelor.
Aceasta lucrare sintetizeaza cunostintele de baza referitoare la sistemele informatice pentru management, plecand de la premisa ca este dificila – daca nu chiar imposibila – conducerea unei organizatii moderne fara un minim de cunostinte din domeniul sistemelor informatice.
In elaborarea cartii, un accent important s-a pus pe descrierea sistemelor informatice, pe modul in care acestea pot afecta organizatia si personalul ei, precum si pe modul in care pot face ca afacerile sa devina mai eficiente, iar organizatia mai competitiva.
Lucrarea le este necesara studentilor care nu au o pregatire de baza in domeniul informatic, precum si managerilor, pentru actualizarea cunostintelor privind modul in care sistemele informatice ii pot ajuta sa-si realizeze sarcinile. Gheorghe Militaru, conferentiar doctor inginer in cadrul Departamentului de Management al Universitatii Politehnica din Bucuresti, preda cursuri de Sisteme Informatice pentru Management (Facultatea de Energetica), Baze de date, Sisteme informatice pentru sistemele de energie (cursuri de master), Bazele managementului (Facultatea de Automatica si Calculatoare) si este autorul a 5 carti si 70 de lucrari publicate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sisteme Informatice Pentru Management
Cartea Sisteme Informatice Pentru Management in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sisteme Informatice Pentru Management - MILITARU Gheorghe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Managementul si valorile - Ken Blanchard, Michael O'Connor Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Ken Blanchard, Michael O'Connor
13,30 lei
Despre decizie si eficacitate -  Peter Drucker Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Peter Drucker
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management