Sisteme De Programe Orientate Pe Obiecte

Sisteme De Programe Orientate Pe Obiecte - IONITA Anca-Daniela, SARU Daniela
Pret: 13,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSisteme De Programe Orientate Pe Obiecte
Comanda acum "Sisteme De Programe Orientate Pe Obiecte - IONITA Anca-Daniela, SARU Daniela" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
Dezvoltarea sistemelor de programe este un proces complex, care necesita multe cunostinte suplimentare fata de simpla abilitate de a utiliza un limbaj de programare. Aceasta presupune modelarea aplicatiei, luarea unor decizii privind sistemul de calcul folosit, adaptarea modelelor in vederea implementarii efective, scrierea si testarea programelor. In plus, in cazul mediilor distribuite eterogene, ce pot ingloba o mare diversitate de echipamente hardware si de componente software, este necesar ca toate componentele sa fie proiectate si construite pe baza unor interfete standard. In acest context, cartea prezinta tehnica modelarii obiectuale (OMT - Object Modeling Technique), un limbaj pentru implementarea orientata pe obiecte (C++) si o tehnologie utilizata in sistemele de programe distribuite, pentru a facilita interactiunea intre componente implementate in limbaje diferite (CORBA - Common Object Request Broker Architecture). Se creeaza astfel un cadru care cuprinde toate nivelurile procesului de dezvoltare a sistemelor de programe, pentru a facilita cititorilor utilizarea efectiva a celor prezentate in aplicatiile practice. Cartea este destinata studentilor care urmeaza cursuri de programare orientata pe obiecte, limbaj C++, ingineria sistemelor de programe, sisteme distribuite, precum si cercetatorilor sau tuturor acelora care sunt interesati de dezvoltarea unor sisteme de programe diferite. Volumul Sisteme de programe orientate pe obiecte descrie si ilustreaza toate etapele procesului de dezvoltare a sistemelor de programe, oferind cititorilor posibilitatea de a utiliza in aplicatii practice metodologia si instrumentele software prezentate. Partea I , Dezvoltarea sistemelor de programe utilizand tehnica modelarii obiectuale, prezinta conceptele de baza ale programarii orientate pe obiecte si un studiu detaliat al uneia dintre cele mai utilizate metodologii de dezvoltare a programelor - tehnica modelarii obiectuale (OMT - Object Modelling Technique). Partea a II-a, Implementarea sistemelor de programe in limbajul C++, ofera o initiere in limbajul C++, conceputa astfel incat sa se adreseze cititorilor care cunosc limbajul de programare C. Structura aleasa pentru prezentarea notiunilor asigura atat o abordare accesibila pentru incepatori, cat si usurinta intelegerii unor elemente mai complexe, pentru cei care folosesc deja limbajul C++ la un nivel mediu. Partea a III-a, Dezvoltarea aplicatiilor distribuite in tehnologie CORBA, constituie un ghid util pentru studierea si utilizarea tehnologiei CORBA in cadrul sistemelor de programe orientate pe obiecte. Se pot crea astfel, cu multa eleganta si eficienta, aplicatii distribuite formate din componente implementate cu ajutorul unor limbaje de programare diferite si executate (eventual) sub sisteme de operare diferite.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sisteme De Programe Orientate Pe Obiecte
Cartea Sisteme De Programe Orientate Pe Obiecte in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sisteme De Programe Orientate Pe Obiecte - IONITA Anca-Daniela, SARU Daniela" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pc Confidential - BANKS Michael A., Trad. MURARIU Adrian Marius Urmatoarea carte recomandata din categoria Informatica
BANKS Michael A., Trad. MURARIU Adria...
13,41 lei
Informatica 12 - Alin Burţa Urmatoarea carte recomandata din categoria Informatica
Alin Burţa
16,11 lei
Informatica 12 - Mariana Pantiru Urmatoarea carte recomandata din categoria Informatica
Mariana Pantiru
16,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
InformaticaCarti recomandate din categoria Informatica