Simetria ei infricosatoare

Simetria ei infricosatoare - Audrey Niffenegger
Pret: 42,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSimetria ei infricosatoare
Comanda acum "Simetria ei infricosatoare - Audrey Niffenegger" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
Pana unde poate merge dragostea dintre doua surori gemene? Pana dincolo de moarte...

Dupa bestsellerul Sotia calatorului in timp, Audrey Niffenegger revine cu Simetria ei infricosatoare, un roman captivant despre dragoste, identitate, secrete si despre relatia dintre doua surori.

Puterea dragostei e cea care pune in miscare aceasta poveste cu iz gotic, a carei actiune se petrece in apropierea cimitirului Highgate din Londra. Dupa ce moare de cancer, Elspeth Noblin isi lasa averea, inclusiv apartamentul cu vedere spre cimitir, celor doua nepoate gemene, fiice ale surorii ei, de care se indepartase cu multi ani in urma. Cand cele doua gemene, Valentina si Julia, ajung in Londra pentru a-si revendica mostenirea, isi dau seama ca matusa lor, pe care nu apucasera s-o cunoasca pana atunci, e inca printre cei vii. Dar numai ca fantoma.

Palide si plictisite, imbracate mereu la fel si, aparent, imposibil de separat, cele doua tinere isi gasesc identitatea - a lor, dar si a misterioasei lor matusi - intr-o istorie care-ti ridica adrenalina si te emotioneaza pana la lacrimi. Din aceste cautari nu lipseste o pleiada de personaje pitoresti: Robert, fostul iubit al raposatei, Martin, un pasionat de cuvinte incrucisate care e agorafobic si Marijke, sotia devotata, dar neputincioasa, a celui din urma.

Nimeni nu stie ce vor descoperi gemenele.

Poate ca frumusetea se invecineaza, adesea, periculos de mult cu moartea.

?Niffenegger este o scriitoare extraordinar de sensibila [...], iar Simetria ei infricosatoare este o carte de o minunata delicatete.? The Times

?Sa mai scrii ceva dupa un fenomenal blockbuster nu este usor, dar Niffenegger s-a ridicat la nivelul asteptarilor tuturor cu Simetria ei infricosa toare. Fanii vor fi pe deplin rasplatiti citind aceasta poveste moderna cu fantome, originala si ingenioasa.

Descrierile ei il conduc pe cititor in mijlocul unui cameleonic peisaj victorian, in care frumusetea si moartea isi dau intalnire. Hipnotic. O poveste cu adevarat emotionanta, plina de personaje de neuitat... ? Chicago Sun-Times

Atunci cand Elspeth Noblin moare de cancer, le lasa mostenire nepoatelor sale gemene, Julia si Valentina, apartamentul din Londra in care locuia. Cele doua tinere americane, in varsta de 20 de ani, nu si-au intalnit niciodata matusa englezoaica, stiu doar ca mama lor, Edie, a avut o sora geamana. Fetele se muta in apartamentul lui Elspeth, care se invecineaza cu cimitirul Highgate din Londra si ajung sa-i cunoasca pe ceilalti locatari ai imobilului: Martin, un tip sclipitor, pasionat de cuvinte incrucisate, care sufera de sindrom obsesiv-compulsiv, Marijke, sotia acestuia si Robert, fostul iubit al lui Elspeth, un bun cunoscator al cimitirului.

Implicandu-se in viata de zi cu zi a vecinilor matusii lor, Julia si Valentina descopera cat de viu este Highgate... Inclusiv matusa lor, care se pare ca nu si-a parasit vechiul apartament nici dupa moarte.

Audrey Niffenegger este artist vizual si profesoara la Colegiul Columbia din Chicago. S-a nascut in 1963, intr-un catun idilic din South Haven, Michigan, dar familia ei s-a mutat la Evanston, Illinois, cand ea era mica. A urmat cursurile Institutului de Arta din Chicago, expunandu-si picturile, desenele, benzile ilustate si cartile in Galeria Printworks din Chicago. In 1997, lui Audrey Niffenegger i-a venit ideea de a realiza o carte despre un calator in timp si despre sotia acestuia. Initial, s-a gandit la un roman grafic, dar apoi si-a dat seama ca ii este foarte dificil sa zugraveasca schimbarile bruste de timp prin imagini statice. Dupa sase ani, in 2003, a publicat Sotia calatorului in timp, roman care a devenit repede un bestseller international si a fost ulterior ecranizat. Cel de-al doilea roman al lui Audrey Niffenegger, Simetria ei infricosatoare, a fost publicat in 2009. Acum lucreaza la cea de-a treia carte, care se numeste The Chinchilla Girl in Exile. A publicat si doua romane ilustrate: The Three Incestuous Sisters si The Adventuress.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Simetria ei infricosatoare
Cartea Simetria ei infricosatoare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Simetria ei infricosatoare - Audrey Niffenegger" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opera Poetica - Rilke Rainer Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Rilke Rainer Maria
40,00 lei
Tara mea inventata - Allende Isabel Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Allende Isabel
17,10 lei
Stiri despre o rapire - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
37,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala