Simboluri ale stiintei sacre

Simboluri ale stiintei sacre - Rene Guenon
Pret: 49,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSimboluri ale stiintei sacre
Comanda acum "Simboluri ale stiintei sacre - Rene Guenon" de pe libraria ishop la pretul de 49,50 lei
Descriere carte:
O culegere de 75 de articole publicate de Rene Guenon in diverse reviste, intre 1926 si 1950. In antologia intocmita de Mihai Valsan, cititorul, fie debutant, fie deja initiat in metafizica lui Guenon, are prilejul unei lecturi fascinante prin scriitura si continut. Departe de a fi un inventar de simboluri, aceasta carte deschide chiar si scepticilor perspective extraordinare, intrucat este o demonstratie a perenitatii si universali­tatii traditiei, indiferent de cultura, spatiu si timpuri isto­rice. Intelesurile cosmologice ale simbolu­ri­lor fun­damen­tale sunt dezvaluite in cadrul unor sectiuni care se refera la centrul lumii, manifestarile ciclice, armele sim­bo­lice, formele cosmice, simbolismul constructiv, simbolismul axial si simbolismul trecerii, simbolismul inimii. Guenon ignora explicatiile superficiale, oferind in schimb informatii extra­ordinare prin amplitudine si bogatie despre o multime de traditii, personaje si teme mitologice ori simboluri vizuale.

Grafica: Angela Rotaru
Editor: Catalin Strat

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Simboluri ale stiintei sacre
Cartea Simboluri ale stiintei sacre in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Simboluri ale stiintei sacre - Rene Guenon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Capitalism de cumetrie - Dumitru Tepeneag Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Dumitru Tepeneag
25,60 lei
Naravuri romanesti. Texte de atitudine - Ruxandra Cesereanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Ruxandra Cesereanu
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Publicistica / InterviuriCarti recomandate din categoria Publicistica / Interviuri