Sigma (editia a II-a)

Sigma (editia a II-a) - Alexandru Ecovoiu
Pret: 21,37 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSigma (editia a II-a)
Comanda acum "Sigma (editia a II-a) - Alexandru Ecovoiu" de pe libraria ishop la pretul de 21,37 lei
Descriere carte:
Prefata de Tudorel Urian. In Sigma , Ecovoiu abordeaza o tema „riscanta”, anume doctrina religioasa – tema majora a literaturii universale, insa una mai putin intilnita in literatura romana. „Complotul” fictional il are drept nucleu pe Mentor, care atenteaza la mitul nou-testamentar privindu-l pe Iisus construind, cu ajutorul (conditionat si circumspect al) Caligrafului si in baza existentei unui cuplu de gemeni instrumentalizati (cei doi Iisusi) antimitul potrivit caruia el nu ar fi murit pe cruce, reinviind ulterior, ci ar fi raposat mai tirziu, in urma cangrenei provocate de rani. In consecinta, ucenicilor le-ar fi aparut fratele lui Iisus, Toma. Toata aceasta poveste, in egala masura spectaculoasa si curajoasa, este intretesuta in canavaua pseudoautobiografiei autorului contemporan, ce-si discuta tema romanesca cu alte personaje: un preot ortodox, un prieten ateu si apatrid (Hardmut) si o iubita redusa la rolul de obiect de satisfacere a dorintelor carnale (Icsa).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sigma (editia a II-a)
Cartea Sigma (editia a II-a) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sigma (editia a II-a) - Alexandru Ecovoiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Domnisoara Christina - Mircea Eliade Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mircea Eliade
11,40 lei
Bautorii De Absint - Cosovei Traian T., Muresan Ion, Danilov Nichita, Pop Ioan Es., Stoiciu Liviu Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cosovei Traian T., Muresan Ion, Danil...
25,00 lei
Mica dietetica - Alex. Leo Serban Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Alex. Leo Serban
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana