Si tu poti avea succes

Si tu poti avea succes - Paul Hanna
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSi tu poti avea succes
Comanda acum "Si tu poti avea succes - Paul Hanna" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Mergi mai sus si mai departe decat ti-ai imaginat! Paul Hanna , unul dintre cei mai importanti specialisti motivationali din Australia, e dovada vie ca toti oamenii isi pot atinge visele, daca le urmaresc cu tenacitate si perseverenta.
Paul avea numai 14 ani cand a murit tatal sau. La 16 ani parasea scoala, din cauza nepromovarii examenelor la limba engleza. Apoi s-a angajat si a inceput sa faca marketing turistic, fiind desemnat sa conceapa programe de vacanta. Pana la varsta de 25 de ani, calatorise deja prin toata lumea.
In urmatorii ani, si-a vazut afacerea crescand. A inceput prin a tine discursuri gratuite la Rotary si a ajuns ulterior sa lucreze cu cei mai importanti oameni de afaceri din Australia.
In prezent, pe langa seminarii, conferinte si conventii destinate angajatilor din firme, Paul Hanna sustine si consultatii pentru manageri, cu o lista de clienti care se situeaza in elita corporatiilor australiene. Myer Grace Bros a trimis 12 000 de angajati) sa participe la seminariile lui Paul Hanna. Peste 10 000 de angajati de la McDonald?s Australia si McDonald?s Noua Zeelanda au participat la programele lui. ?i lista continua. Target, Vodafone, Ford, Telstra, Toyota si Westpac sunt numai cateva dintre celelalte mari companii care beneficiaza periodic de serviciile acestui dinamic orator.
In iulie 2006, Penguin Books i-a publicat cea de-a opta carte, The Success Motivator .

Cu Si tu poti avea succes , veti descoperi cum sa va stabiliti scopurile si sa va concentrati asupra lor, cum sa va sporiti increderea in sine, cum invingatorii se nasc din infrangeri, cum sa imbunatatiti increderea copiilor dumneavoastra, cum sa va descurcati cu oamenii negativi, cum sa va mentineti elanul, cum sa va imbunatatiti casnicia si cum sa atrageti lucrurile bune in viata si sa folositi timpul ca o unealta catre succes.
Paul Hanna s-a ridicat rapid, din origini modeste, pentru a deveni un consultant de incredere pentru companii. In scurt timp, a devenit expertul in leadership motivational al Australiei, invatand oamenii cum sa isi atinga potentialul maxim.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Si tu poti avea succes
Cartea Si tu poti avea succes in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Si tu poti avea succes - Paul Hanna" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gandeste ca un invingator - Walter Dolye Staples Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Walter Dolye Staples
18,24 lei
Clasici ai literaturii motivationale - R.H. Conwell, W.G. Jordan, J. Allen Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
R.H. Conwell, W.G. Jordan, J. Allen
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala