Si noi ce mai mancam...ca sa slabim

Si noi ce mai mancam...ca sa slabim - Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi
Pret: 43,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSi noi ce mai mancam...ca sa slabim
Comanda acum "Si noi ce mai mancam...ca sa slabim - Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi" de pe libraria ishop la pretul de 43,60 lei
Descriere carte:
In sfarsit, avem pentru dumneavoastra cel de-al doilea volum al revolutionarei lucrari SI NOI CE MAI MANCAM?. Laitmotivul acestei carti este "IDEAL AR FI SA PREVENIM, IN LOC SA TRATAM BOALA", insa preventia nu se poate realiza decat daca incetam sa speram in secret ca n-o sa ni se intample tocmai noua sa ne imbolnavim (mai ales cand majoritatea dintre noi traim deja cu frica in san, deoarece stim ce prostii facem).

Mai mult de jumatate din acest volum are ca tema slabitul - un subiect spinos, deja controversat, pe care autorul il expune intr-o cu totul alta maniera decat toate cele cunoscute pana acum. Veti intelege de ce, chiar daca ati incercat totul, nu ati slabit, ba mai mult, v-ati ales cu kilograme in plus! Vi se explica pas cu pas ce aveti de facut si sunteti indrumati cu profesionalism si delicatete pe drumul ce duce catre silueta dorita.

Cat despre celulita ce-ar mai fi de zis? Va veti mira cat de multe! Celulita este descrisa si explicata astfel incat sa intelegem ca daca pana acum aveati impresia ca e de ajuns sa va dati cu o crema minune si sa treceti pe la sala, ei bine, va inselati! E mult de munca, iar profesorul Mencinicopschi va spune adevarul in fata: celulita medie si cea grava reprezinta, in primul rand, probleme serioase de sanatate ce trebuie tratate in consecinta.

BONUS I: am reusit, cu chiu, cu vai (si aici ne referim la noi, editorii sa obtinem de la domnul profesor un regim de urgenta, pe care l-am expus in capitolul "Cum scapam rapid de cateva kilograme pentru a intra in rochia preferata?"... femininele stiu de ce... Mai mult nu s-a putut, deoarece autorul ne-a spus clar: puneti mana pe carte, cititi despre alimente si nutritie si invatati ce aveti de facut!

In plus, veti descoperi in carte o multime de alte capitole ce trateaza teme importante (o parte sunt enumerate si pe prima coperta), in cadrul carora autorul va invata tot ce trebuie sa stiti pentru ca atat voi, cat si familia voastra sa fiti plini de viata si sanatosi.

BONUS II: pe site-ul www.doctormenci.ro veti gasi, in exclusivitate, un capitol amplu despre contaminantii biologici din alimente (virusuri, bacterii, viermi), contaminanti fizici (radioactivi) si chimici (pesticide, metale grele , poluanti din ambalajele alimentare etc.).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Si noi ce mai mancam...ca sa slabim
Cartea Si noi ce mai mancam...ca sa slabim in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Si noi ce mai mancam...ca sa slabim - Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Alimentatia Sugarului si A Copilului Mic - Elizabeth M. Ward Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Elizabeth M. Ward
31,41 lei
Micromiracole - Dr. Ellen W. Cutler, Dr. Jeremy E. Kaslow Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Dr. Ellen W. Cutler, Dr. Jeremy E. Ka...
27,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie