...Si adevarul va va elibera - vol. 1

...Si adevarul va va elibera - vol. 1 - David Icke
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro...Si adevarul va va elibera - vol. 1
  • Autor: David Icke
  • Editura: Daksha
  • Colectia:
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-973-1965-08-6
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 416
  • Format carte: 13 x 20 mm
Comanda acum "...Si adevarul va va elibera - vol. 1 - David Icke" de pe libraria ishop la pretul de 36,10 lei
Descriere carte:
David Icke este binecunoscut cititorilor din intreaga lume datorita caracterului curajos si nonconformist pe care il transmite si, de asemenea, este binecunoscut prin cartile sale. Desi cel mai adesea informatiile pe care le expune sunt cu mult mai mult decat ar putea accepta vreodata mintea noastra, el nu face decat sa prezinte adevarul dezbracat de orice figura de stil, exact asa cum l-a descoperit dupa o viata intreaga de cautari. Departe de a se lasa intimidat de reactiile de dezaprobare pe care e constient ca le trezeste peste tot in jurul sau, David Icke continua in ...Si adevarul va va elibera sa ne previna in legatura cu planurile grotesti pe care "clica de la conducere"? sau "guvernul din umbra"? (asa cum obisnuieste sa numeasca grupul malefic ce subordoneaza omenirea) le nutreste cu o incredere si cu o precizie bolnava pentru noi toti, cei care traim in aceasta lume. Ei duc neincetat impotriva noastra o lupta la fel de periculoasa ca cele mai crunte razboaie. Pentru ca e o lupta disimulata in pace si libertate, ce nici n-o bagam de seama. Iar daca nu vom lua parte, fiecare dintre noi, la aceasta lupta, refuzandu-le sa gandeasca pentru noi si sa hotarasca in locul nostru, atunci suntem partasi la planurile lor si ii ajutam sa ne preschimbe in roboti de buna voie. Iar primul pas in aceasta lupta este sa acceptam ca ei exista.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ...Si adevarul va va elibera - vol. 1
Cartea ...Si adevarul va va elibera - vol. 1 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "...Si adevarul va va elibera - vol. 1 - David Icke" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Marile cataclisme terestre - Immanuel Velikovsky Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Immanuel Velikovsky
26,60 lei
Speranta si Iubire - EXLEY Helen Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
EXLEY Helen
19,71 lei
Femei, cuvinte si imagini. Perspective feministe - Otilia Dragomir, Adina Bradeanu, Daniela Roventa-Frumusani, Romina Surugiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Otilia Dragomir, Adina Bradeanu, Dani...
12,26 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse