Sfarsit de capitol. Vol.2 - Pustietate in floare

Sfarsit de capitol. Vol.2 - Pustietate in floare - John Galsworthy
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSfarsit de capitol. Vol.2 - Pustietate in floare
Comanda acum "Sfarsit de capitol. Vol.2 - Pustietate in floare - John Galsworthy" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Seria de romane, Cronicile Forsyte, dar adesea numita incorect Forsyte Saga, contine trei trilogii. De fapt, numai prima trilogie este numita Forsyte Saga ( Proprietarul; Vara tarzie a unui forsyte. Incatusati de lege; Desteptarea. De inchiriat). A doua trilogie este Comedia moderna ( Maimuta alba; Lingura de argint; Cantecul lebedei), iar ultima trilogie este Sfarsit de capitol (In asteptare, Pustietate in floare; Dincolo de rau).

Cronicile Forsyte sunt considerate unele dintre cele mai populare si durabile opere ale literaturii secolului XX.

Trilogia Sfarsit de capitol , o saga de anvergura, ne poarta prin viata si dragostea membrilor familiel Cherrell, veri prin casatorie ai familiei Forsyte, la inceputul anilor 30.

In acest al doilea volum al trilogiei, Pustietatea in floare , Dinny Cherell este asiduu curtata si ceruta in casatorie, dar niciunul dintre pretendenti nu reuseste sa-i impresioneze spiritul independent.

Totul se schimba insa cand il intalneste pe Wilfrid Desert. Atractia simtita de-a lungul anilor se transforma intr-o dragoste adanca, devoratoare.Dar Wilfrid poarta in suflet traumele razboiului din care s-a intors, iar familia lui Dinny nu priveste cu ochi buni aceasta legatura, astfel incat dragostea celor doi trece prin momente extreme.

John Galsworthy (1867-1933) a fost unul dintre cei mai populari romancieri si dramaturgi englezi de la inceputul secolului XX. S-a nascut la Kingston Hill, in comitatul Surrey, Anglia. A studiat la Harrow si la New College, Oxford. A fost admis in barou, in 1890, dar curand a parasit avocatura si s-a dedicat scrisului. Scrierile lui descriu in cea mai mare parte viata inaltei burghezii engleze, dar adesea se ocupa cu simpatie si de cei oprimati social si economic. Galsworthy a luat premiul Nobel pentru literatura, in 1932.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sfarsit de capitol. Vol.2 - Pustietate in floare
Cartea Sfarsit de capitol. Vol.2 - Pustietate in floare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sfarsit de capitol. Vol.2 - Pustietate in floare - John Galsworthy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Solar - Ian McEwan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ian McEwan
28,45 lei
Nana - Emile Zola Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Emile Zola
39,90 lei
Casanova in Boemia - Andrei Codrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Andrei Codrescu
23,27 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala