Sex In Fiecare Zi! 365 De Pozitii si Activitati Pentru Un An Sexual Extraordinar!

Sex In Fiecare Zi! 365 De Pozitii si Activitati Pentru Un An Sexual Extraordinar! - Seddon Jane
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSex In Fiecare Zi! 365 De Pozitii si Activitati Pentru Un An Sexual Extraordinar!
  • Autor: Seddon Jane
  • Editura: Paralela 45
  • Colectia: Practic
  • Categoria: Nefiltrate
  • ISBN: 973-697-702-1 / 978-973-697-702-2
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 408
  • Format carte: 14 x 20
Comanda acum "Sex In Fiecare Zi! 365 De Pozitii si Activitati Pentru Un An Sexual Extraordinar! - Seddon Jane" de pe libraria ishop la pretul de 29,00 lei
Descriere carte:
Ia-ti adio de la aceleasi vechi pozitii, spune bun venit unei vieti sexuale noi si incitante! Este adevarat. Cariera, copiii, presiunile cotidiene ale vietii in doi pot sa alunge scanteia din viata sexuala a oricarui cuplu. Cum sa reaprinzi pasiunea intr-o relatie romantica? Raspunsul este rezumat in trei cuvinte: varietate, varietate, varietate! Cartea de fata te invata nu doar cum sa faci sex mai des, ci si cu mai multa imaginatie, mai multa participare pasionala, mai multa satisfacere reciproca. Incepe cu seductia si preludiul; continua cu tehnici si pozitii toride; ca sa ajungi la zone fierbinti ale trupului partenerului ramase neexplorate. Apeleaza la 365 de scenarii senzuale, cate unul pentru fiecare zi a anului (si unul in plus, pentru anii bisecti)!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sex In Fiecare Zi! 365 De Pozitii si Activitati Pentru Un An Sexual Extraordinar!
Cartea Sex In Fiecare Zi! 365 De Pozitii si Activitati Pentru Un An Sexual Extraordinar! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sex In Fiecare Zi! 365 De Pozitii si Activitati Pentru Un An Sexual Extraordinar! - Seddon Jane" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Anii '60-'90. Critica Literara - Lefter Ion Bogdan Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Lefter Ion Bogdan
21,80 lei
10 Alimente Esentiale - Thomas Lalitha Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Thomas Lalitha
17,50 lei
Savitri-povestire Indica Din Mahabharata - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Paul Stewart, Chriss Riddell
8,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate