Serviciul Secret al SUA: In slujba presedintelui

Serviciul Secret al SUA: In slujba presedintelui - Ronald Kessler
Pret: 23,71 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roServiciul Secret al SUA: In slujba presedintelui
Comanda acum "Serviciul Secret al SUA: In slujba presedintelui - Ronald Kessler" de pe libraria ishop la pretul de 23,71 lei
Descriere carte:
Un jurnalist a reusit sa patrunda pentru prima data dincolo de zidul gros care inconjoara Serviciul Secret al Statelor Unite, corpul de elita care este gata sa incaseze in orice moment un glont pentru a-l proteja pe presedintele SUA si familia sa.

Dupa obtinerea unor interviuri in exclusivitate cu mai mult de o suta de fosti si actuali agenti ai Serviciului Secret, autorul de bestselleruri si reporterul care a castigat mai multe prestigioase premii, Ronald Kessler, le dezvaluie secretele pentru prima data in aceasta carte.
Deoarece agentii din Serviciul Secret sunt obligati sa pastreze confidentialitatea, alegatorii afla foarte rar cum sunt de fapt presedintii, vicepresedintii, candidatii la presedintie sau membrii cabinetului lor. Daca ar afla, spune un fost agent al Serviciului Secret, "ar urla".

RONALD KESSLER, fost reporter al The Washington Post si Wall Street Journal, este unul dintre cei mai bine vanduti autori in acest moment din SUA. New York Times recomanda si romanele The Terrorist Watch, The Bureau, Inside The White Hous si CIA at War.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Serviciul Secret al SUA: In slujba presedintelui
Cartea Serviciul Secret al SUA: In slujba presedintelui in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Serviciul Secret al SUA: In slujba presedintelui - Ronald Kessler" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spionaj - Ernest Volkman Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Ernest Volkman
24,99 lei
Societati secrete. Mit, putere si adevar - Klaus Rudiger Mai Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Klaus Rudiger Mai
42,75 lei
CIA - Eric Frattini Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Eric Frattini
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Servicii secreteCarti recomandate din categoria Servicii secrete