Septuaginta 6/II. Iezechiel. Suzana. Daniel. Bel si balaurul

Septuaginta 6/II. Iezechiel. Suzana. Daniel. Bel si balaurul - Cristian Badilita (coordonator), Francisca Baltaceanu (coordonator), Monica Brosteanu (coordonator), Ioan-Florin Florescu (coordonator)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSeptuaginta 6/II. Iezechiel. Suzana. Daniel. Bel si balaurul
Comanda acum "Septuaginta 6/II. Iezechiel. Suzana. Daniel. Bel si balaurul - Cristian Badilita (coordonator), Francisca Baltaceanu (coordonator), Monica Brosteanu (coordonator), Ioan-Florin Florescu (coordonator)" de pe libraria ishop la pretul de 52,20 lei
Descriere carte:
Ca si in volumele anterioare, traducerea de fata urmeaza cu strictete editia stabilita de A. Rahlfs si este insotita de un abundent aparat critic alcatuit din introduceri la fiecare carte, note filologice, exegetice si comparative cu textul masoretic, indici de nume.   Proiectul traducerii in romaneste a Septuagintei, realizat sub patronajul Colegiului Noua Europa, s-a bucurat de o primire entuziasta atit din partea publicului larg, cit si din partea specialistilor in domeniu. Aparut in 2004, primul volum a primit Premiul Asociatiei Editorilor Romani pentru cea mai buna editare in limba romana a unei carti straine, iar al doilea volum a fost distins, tot in 2004, cu Premiul ?Cartea anului? acordat de revista Romania literara . Volumul al saselea, care incheie sectiunea cartilor profetice, este structurat in doua tomuri. Al doilea, cel de fata, cuprinde, pe linga ?profetii mari? Iezechiel si Daniel , cele doua ?anexe? la Cartea lui Daniel, redactate direct in greaca, Suzana , precum si Bel si balaurul. Tomul intii contine cartile: Isaia , Ieremia , Baruch , Plingerile lui Ieremia , Scrisoarea lui Ieremia si va aparea ulterior, fiind precedat de volumul 5, in care sint inclusi cei doisprezece ?profeti mici?.

Volum coordonat de Cristian Badilita, Francisca Baltaceanu, Monica Brosteanu in colaborare cu Ioan-Florin Florescu. Traduceri si note de Florica Bechet si Ioana Costa.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Septuaginta 6/II. Iezechiel. Suzana. Daniel. Bel si balaurul
Cartea Septuaginta 6/II. Iezechiel. Suzana. Daniel. Bel si balaurul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Septuaginta 6/II. Iezechiel. Suzana. Daniel. Bel si balaurul - Cristian Badilita (coordonator), Francisca Baltaceanu (coordonator), Monica Brosteanu (coordonator), Ioan-Florin Florescu (coordonator)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Evanghelia dupa Ioan. Vol. 1-3 - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Rudolf Steiner
57,00 lei
Crestinism. Pur si simplu - Lewis C.S. Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Lewis C.S.
0,00 lei
Ticuire duhovniceasca la psalmi - Sfintul Vasile Cel Mare Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Sfintul Vasile Cel Mare
11,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie