Seniorii razboiului

Seniorii razboiului - Gerard Klein
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSeniorii razboiului
Comanda acum "Seniorii razboiului - Gerard Klein" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
  Romanul "Seniorii razboiului" ne introduce intr-un univers razboinic de-a lungul spatiului si timpului, in care un soldat, Georges Corson, are misiunea sa transporte pe o planeta inamica Monstrul, o fiinta dotata cu puteri distructive nelimitate.

  Totusi, Corson, soldatul experimentat, este deturnat de la misiunea sa, trezindu-se in miezul unui vartej spatio-temporal care il arunca pe planeta Aergistal, locul tuturor razboaielor. Iar atunci cand prietenii apropiati, chiar si iubita, dispar fara urma, ce va face cel destinat sa schimbe cursul istorie? Asa incepe unul dintre cele mai bune romane ale lui Gerard Klein, autor, editor, critic, eseist, care a primit de doua ori Marele Premiu al SF-ului francez, cartile sale fiind traduse constant in numeroase limbi.

  "Seniorii razboiului" este o fresca o societatii omenesti din cele mai vechi timpuri pana intr-un viitor greu de prevazut azi, analizata complex si extrem de original din multiple puncte de vedere, filozofic, istoric, religios, cultural si tehnologic din perspectiva aparent cinica, dar extrem de pragmatica a unui personaj, din viitorul nostru indepartat, calator cvasi-instantaneu in spatiu si timp, in ambele lor directii.

  Reeditat in mod constant, "Seniorii razboiului"? este o adevarata capodopera a genului, unul dintre cele mai remarcabile romane ale lui Gerard Klein, pe care PRO EDITUR? il recomanda cu incredere cititorului avizat si exigent.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Seniorii razboiului
Cartea Seniorii razboiului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Seniorii razboiului - Gerard Klein" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Intoarcerea: caderea noptii  - L.j. Smith Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
L.j. Smith
42,66 lei
Insula doctorului Moreau  - H.G. WELLS Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
H.G. WELLS
16,05 lei
Marte Albastru - Kim Stanley Robinson Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Kim Stanley Robinson
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune