Senin pe cerul mintii. Cartea medicament

Senin pe cerul mintii. Cartea medicament - Aurel Rosca
Pret: 10,36 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSenin pe cerul mintii. Cartea medicament
Comanda acum "Senin pe cerul mintii. Cartea medicament - Aurel Rosca" de pe libraria ishop la pretul de 10,36 lei
Descriere carte:
In aceasta lucrare am abordat, intr-o viziune personala, chestiuni vitale pe intelesul tuturor, in special, aspecte care tin de sanatatea si confortul vietii, aspecte care cuprind domeniul fiziologic, psihologic, spiritual si social, incercand sa le ghidez dupa principiul care spune ca: "Cine vrea sa ne invete un adevar, sa ne duca pana acolo unde-l descoperim singuri". Pe parcursul acestei lecturi vom afla lucruri interesante si utile care pot favoriza orientarea in viata spre o tinta care sa corespunda aspiratiilor personale . Cititorul care va incerca sa aplice metodele de lucru prezentate aici, e posibil sa intalneasca o lumina care sa cuprinda ratiunea tuturor celor existente pe pamant si nu numai, e posibil ca in persoana celor care citesc aceasta carte sa activeze energii benefice si vindecatoare, generatoare de schimbari de optica care ii va determina pe multi sa vada binele pretutindeni, chiar si acolo unde din pricina intunericului spiritual sau a unor deficiente personale, se pare ca aceasta nu mai exista. (Autorul)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Senin pe cerul mintii. Cartea medicament
Cartea Senin pe cerul mintii. Cartea medicament in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Senin pe cerul mintii. Cartea medicament - Aurel Rosca" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Medicina Sufletului, Mintii si Trupului - Dr. Zhi Gang Sha Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Dr. Zhi Gang Sha
28,50 lei
Enigma OZN - Dan D. Farcas Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Dan D. Farcas
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational