Secretul sufletului pereche

Secretul sufletului pereche - Arielle Ford
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecretul sufletului pereche
Comanda acum "Secretul sufletului pereche - Arielle Ford" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:

Manifesta-ti iubirea vietii cu ajutorul Legii Atractiei

Esti pregatit pentru Marea Iubire a vietii tale?

Femeia care i-a ajutat pe Deepak Chopra, Jack Canfield si Neale Donald Walsch sa isi lanseze cariera isi invata in aceasta carte cititorii cum sa preia controlul asupra vietii lor amoroase.

Orice om isi poate gasi adevarata iubire, indiferent de varsta, daca este dispus sa se pregateasca pe toate nivelele pentru a deveni un veritabil magnet de atragere a iubirii. Arielle Ford stie acest lucru din experienta ei personala. Ea a aplicat tehnicile recomandate in aceasta carte, iar la varsta de 44 de ani a reusit sa isi gaseasca sufletul pereche. Cei doi s-au logodit sase saptamani mai tarziu.

Prin recomandarea unor tehnici pe care le numeste "de senzorializare" respectiv de constientizare cu fiecare celula a corpului a rezultatului final pe care doresti sa il manifesti Arielle Ford isi invata cititorii cum sa aplice Legea Atractiei pentru a-si gasi sufletul pereche. Acest ghid practic include de asemenea diverse rugaciuni, tehnici, proiecte si ritualuri care te pot ajuta sa iti creezi in inima spatiul necesar pentru patrunderea unei noi iubiri.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secretul sufletului pereche
Cartea Secretul sufletului pereche in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secretul sufletului pereche - Arielle Ford" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fii genial! Viata - Michael Heppell Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Michael Heppell
29,02 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala