Secretele simbolului pierdut

Secretele simbolului pierdut - John Michael Greer
Pret: 27,96 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecretele simbolului pierdut
Comanda acum "Secretele simbolului pierdut - John Michael Greer" de pe libraria ishop la pretul de 27,96 lei
Descriere carte:
Un ghid neautorizat pentru: societati secrete; traditii mistice; practici oculte; simboluri ezoterice; coduri ascunse; locuri si persoane prezente in Simbolul pierdut de Dan Brown.

Secretele simbolului pierdut reprezinta o resursa esentiala pentru fanii lui Dan Brown care doresc sa cunoasca realitatea din spatele fictiunii.

De la Abramelian Magul la Zohar, acest ghid enciclopedic al SIMBOLULUI PIERDUT dezvaluie povestile uitate ale traditiilor mistice care le-au dat forma si care coexista in lumea noastra moderna.

Descoperiti adevarul despre Francmasonerie - o tema majora prezenta in unul dintre cele mai bine vandute romane ale lui Dan Brown - inclusiv despre ritualuri, temple si celebrii sai membri malefici, cum ar fi, de exemplu, legendarul Albert Pike. Cititi povestea reala aflata in spatele Rozicrucienilor, a templului lui Solomon si a riturilor oculte antice.

John Michael Greer este un redutabil cercetator american in domeniul stiintelor oculte si un scriitor de succes, autorul mai multor romane cu subiecte ezoterice. Practicant al magiei si al traditiilor misterioase occidentale de mai bine de treizeci de ani, are o pregatire variata si complexa, care combina studiile academice cu practica si initierea in cadrul catorva ordine oculte si druide.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secretele simbolului pierdut
Cartea Secretele simbolului pierdut in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secretele simbolului pierdut - John Michael Greer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Imperialismul Noii Ordini Mondiale - Wilhelm Von Angelsdorf Urmatoarea carte recomandata din categoria Masonerie
Wilhelm Von Angelsdorf
17,29 lei
Planse masonice 1, Crestomatie - Emilian M. Dobrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Masonerie
Emilian M. Dobrescu
15,72 lei
Ritualurile secrete ale Francmasoneriei - Riviere Marques Urmatoarea carte recomandata din categoria Masonerie
Riviere Marques
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
MasonerieCarti recomandate din categoria Masonerie