Secrete din trecut

Secrete din trecut - Cathy Kelly
Pret: 37,52 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecrete din trecut
  • Autor: Cathy Kelly
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Chic
  • Categoria: Chick-Lit
  • ISBN: 978-973-46-1636-7
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 564
  • Format carte: 106 x 180
Comanda acum "Secrete din trecut - Cathy Kelly" de pe libraria ishop la pretul de 37,52 lei
Descriere carte:
Secrete din trecut , publicata in 2006, este una dintre cele mai emotionante carti ale autoarei. In spatele geamurilor stralucitoare si gradinilor de trandafiri de pe Summer Street, par sa se ascunda multe secrete. Faye Reid este o mama singura, inspaimintata ca fiica ei, Amber, isi distruge viata, renuntind la colegiu ca sa calatoreasca. Incearca sa o opreasca, dar mai intii va trebui sa-i dezvaluie greselile pe care le-a facut ea insasi in tinerete. Maggie Maguire, o femeie interesanta, sfirseste o relatie amoroasa nefasta si decide sa se reintoarca acasa, la mama ei bolnava ; insa orasul in care crescuse ii aminteste  de probleme din trecut care se cer rezolvate. Iar Christie Devlin, o doamna blinda si inteleapta, care poate sa vada in inimile oamenilor si sa le rezolve problemele, se trezeste dintr-odata cu un fost iubit din tinerete, a carui prezenta ameninta sa-i destrame familia... Morala pare sa fie : daca tii un secret prea mult timp, se va napusti asupra ta, cind ti-e lumea mai draga.

?Cathy Kelly este o scriitoare care reuseste sa-ti smulga lacrimi si hohote de ris, te face sa te indragostesti de personajele sale... O lectura cu adevarat emotionanta!? ( Daily Mail )

?Plina de emotie, inimi sfisiate si sperante...  Un roman cu personaje realiste si interesante, confruntindu-se cu o serie de evenimente care le vor schimba cursul vietii.? ( Ireland on Sunday )

? Secrete din trecut este o poveste fascinanta, nu vei putea s-o lasi din mina.? ( Company )   
   
?Inteligenta cu care sunt tratate problemele vietii moderne, casatoria, familia si relatiile intre oameni fac din acest roman o lectura irezistibila si, cu siguranta, de efect.? ( Choice)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secrete din trecut
Cartea Secrete din trecut in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secrete din trecut - Cathy Kelly" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Goana dupa cumparaturi la New York - Sophie Kinsella Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Sophie Kinsella
33,20 lei
Cu dragostea la control - Katie Fforde Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Katie Fforde
33,20 lei
Trei intr-un pat - Catherine Alliott Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Catherine Alliott
75,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Chick-LitCarti recomandate din categoria Chick-Lit