Secrete de familie

Secrete de familie - Freya North
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecrete de familie
Comanda acum "Secrete de familie - Freya North" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
In ciuda faptului ca mama celor trei surori McCabe, simpaticele eroine din Secrete de familie, a fugit cu un cowboy din Denver cind ele erau mici si au fost crescute de excentricul lor unchi Django, Cat, Fen si Pip se considera cit se poate de normale. Pip are un fiu vitreg in virsta de noua ani, Fen e mama unei fetite de citeva luni, iar Cat s-a intors in Anglia, dupa o absenta de patru ani, cu gindul de a face si ea un copil. Toate trei au putin peste treizeci de ani si viata lor pare sa le rezerve promisiunea unui viitor minunat. Numai ca la petrecerea data de Django cu ocazia implinirii virstei de saptezeci si cinci de ani isi face aparitia un oaspete neasteptat. Vechi secrete de familie ies la suprafata, iar nu dupa multa vreme acestea sint insotite de vesti noi, alarmante. Fiecare dintre surori se confrunta cu propria-i criza de identitate si trebuie sa faca fata amenintarii pe care aceasta o reprezinta pentru relatia cu cei dragi.

?Emotii, picanterii, lacrimi si pasiune ? ce ar putea sa va displaca la aceasta poveste plina de invataminte dedicata romanticilor adevarati?? (Heat)
?Un roman emotionant, care trateaza partea mai intunecata a iubirii. Protagonistele din Secrete de familie sint femei adevarate, cu sentimente adevarate.? ( She )
?De-a lungul intregii mele vieti, romanele de dragoste au fost cele care mi-au dat puterea sa merg mai departe. Si am observat ca in ultimul timp acest gen de literatura are mai multi cititori decit oricare altul. De la povesti platonice la relatii dezastruoase, de la drame istorice la aventuri contemporane, romanele de dragoste sunt la fel de diverse ca dragostea insasi. Iar mie imi place sa traiesc prin intermediul eroinelor mele, pentru ca ele ajung sa faca lucruri la care eu nu as indrazni niciodata sa ma gindesc.? (Freya North)

Freya North este autoarea romanului Confesiuni nocturne.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secrete de familie
Cartea Secrete de familie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secrete de familie - Freya North" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Rataciti in munti - Ann Thomson Dean Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Ann Thomson Dean
7,60 lei
Din nou acasa - Barbara Delinsky Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Barbara Delinsky
31,25 lei
Suflete pierdute - Lisa Jackson Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Lisa Jackson
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste