Secrete Sexuale - Alchimia extazului

Secrete Sexuale - Alchimia extazului - Nik Douglas Si Penny Slinger
Pret: 83,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecrete Sexuale - Alchimia extazului
Comanda acum "Secrete Sexuale - Alchimia extazului - Nik Douglas Si Penny Slinger" de pe libraria ishop la pretul de 83,60 lei
Descriere carte:
Alchimia Extazului

"Fructul unor cercetari monumentale, cu multe detalii si ilustratii numeroase" Secrete sexuale este o capodopera oportuna, foarte cuprinzatoare. Reactia specialistului care a revizuit editia poate fi descrisa intr-un cuvant: CUMPARATI-O!

"O carte remarcabil de completa, plina de informatii despre traditiile orientale ezoterice si de lucruri pe care nu le-au mai vazut vreodata ochii unui occidental."

"Un compendiu masiv, oferindu-va tot ceea ce ati vrut sa stiti dintotdeauna."

"O carte incitanta, cu ilustratii interesante, rodul unor cercetari complexe, menita sa ne faca sa constientizam potentialul nostru sexual."

Peste 600 de desene si ilustratii color si alb negru au fost create si stranse pentru a sustine punerea in practica a textului si a dezvalui aceste mistere sacre. Ilustratiile si desenele din Secrete sexuale sunt cea mai completa si mai diversa colectie de imagini erotice tiparita vreodata. Sunt descrise doua sute de pozitii sexuale, in completare la Kama Sutra, Ananga Ranga si alte tratate taoiste.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secrete Sexuale - Alchimia extazului
Cartea Secrete Sexuale - Alchimia extazului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secrete Sexuale - Alchimia extazului - Nik Douglas Si Penny Slinger" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Top 10 fantezii sexuale feminine - Julie Bray Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Julie Bray
22,32 lei
Sex Senzational - Linda Sonntag Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Linda Sonntag
9,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SexualitateCarti recomandate din categoria Sexualitate