Secolul himerelor vol.1 - Capcaunii gangelui

Secolul himerelor vol.1  -  Capcaunii gangelui - Philippe Cavalier
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecolul himerelor vol.1  -  Capcaunii gangelui
Comanda acum "Secolul himerelor vol.1  -  Capcaunii gangelui - Philippe Cavalier" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Calcutta, 1936. India coloniala a lui Kipling si-a mai pierdut din maretie. Nationalistii hindusi s-au aliat cu serviciile secrete germane contra britanicilor. Proaspat venit de la Londra, David Tewp, un tanar ofiter al MI6, descopera un complot inspaimantator. Pornind pe urmele unei frumoase austriece si a unui cuplu de aristocrati romani cu simpatii politice ambigue, Tewp descopera o lume tenebroasa pentru care, cu educatia si spiritul sau rational, nu este pregatit.
Ritualuri funerare desfasurate intr-un palat decadent din Calcutta, spionaj, razboi civil, disparitii de copii ? si astfel actiunea incepe.
Thriller de inalta clasa cu suspans incitant, Capcaunii Gangelui preia cu aceeasi maiestrie elemente ale romanului de spionaj si ale romantismului negru, care marcheaza marea traditie a fantasticului european. Epopeea lui David Tewp se va desfasura pe parcursul celor patru volume din ciclul Secolul himerelor.
Philippe Cavalier este licentiat al Institutului National de Limbi si Civilizatii Orientale si in literatura comparata. Philippe Cavalier este un pasionat de istoria religiilor si magie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secolul himerelor vol.1  -  Capcaunii gangelui
Cartea Secolul himerelor vol.1  -  Capcaunii gangelui in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secolul himerelor vol.1 - Capcaunii gangelui - Philippe Cavalier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Casa spiritelor - Allende Isabel Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Allende Isabel
0,00 lei
Toamna patriarhului - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
0,00 lei
Insemnari dintr-un bordel turcesc - Philip O Ceallaigh Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Philip O Ceallaigh
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala