Secolul himerelor III - Ingerii din Palermo

Secolul himerelor III  -  Ingerii din Palermo - Philippe Cavalier
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecolul himerelor III  -  Ingerii din Palermo
Comanda acum "Secolul himerelor III  -  Ingerii din Palermo - Philippe Cavalier" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Inchisoarea Blackwell s Island, New York, 1909.

In bezna unei celule destinate condamnatilor la moarte, zace Luigi Monti, imigrant sicilian, executant al operatiunilor Mafiei, o organizatie criminala despre care autoritatile americane nu stiu aproape nimic.
Arestat in timp ce citea una dintre scrierile oculte pastrate in biblioteca ultimei sale victime, Monti e un mister pentru gardienii care il pazesc: taciturn, puternic si violent, fara sa fie cunoscut cu adevarat de nimeni.
El este al treilea personaj care are ca sarcina prinderea cuplului Galjero. Actiunea se deruleaza intr-un ritm trepidant, pornind din Sicilia si pana la New York, de la Buenos Aires si pana la Istanbul. Va rezista oare alianta dintre Tewp, Garensen si Monti obstacolelor care apar pe drum?

Romanul Ingerii din Palermo tese intrigi pe o dubla canava de real si imaginar, combinata cu universul traditiei magice, samanism, vrajitorie si magie ceremoniala.

Philippe Cavalier, licentiat al Institutului National de Limbi si Civilizatii Orientale si de Literatura Comparata este pasionat de studiul istoriei religiilor si al magiei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secolul himerelor III  -  Ingerii din Palermo
Cartea Secolul himerelor III  -  Ingerii din Palermo in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secolul himerelor III - Ingerii din Palermo - Philippe Cavalier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Slujitorii regelui - Mireille Calmel Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Mireille Calmel
24,69 lei
Asteptandu-i pe barbari - Coetzee J.M. Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Coetzee J.M.
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric