Scurta istorie a timpului

Scurta istorie a timpului - Stephen Hawking
Pret: 22,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roScurta istorie a timpului
Comanda acum "Scurta istorie a timpului - Stephen Hawking" de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:
"Nu ma asteptam ca Scurta istorie a timpului sa aiba atata succes -- avea sa marturiseasca Hawking. Ea a ramas timp de peste patru ani pe lista celor mai bine vandute carti din Sunday Times, adica mai mult decat a rezistat acolo orice alta carte, fapt remarcabil pentru o lucrare stiintifica destul de dificila." Intre timp, s-au vandut peste 10 milioane de exemplare. Notorietatea cartii se explica atat prin problemele pe care le ataca (nasterea universului, natura timpului si spatiului), cat si prin stilul direct si simplu care te face sa ajungi la punctele-cheie pe dezbaterilor actuale. Desi editorul il sfatuise sa nu introduca formule, fiecare formula injumatatind numarul cititorilor potentiali, Hawking si-a asumat riscul si a inserat celebra relatie a lui Einstein intre energie si masa E = mc2. In rest, totul e explicat doar prin cuvinte.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Scurta istorie a timpului
Cartea Scurta istorie a timpului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Scurta istorie a timpului - Stephen Hawking" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Albert Einstein si frontierele fizicii - Jeremy Berenstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Jeremy Berenstein
17,10 lei
Ceasornicarul orb - Richard Dawkins Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Richard Dawkins
37,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica