Scurta istorie a lumii. Din preistorie pana in zilele noastre

Scurta istorie a lumii. Din preistorie pana in zilele noastre - Alex Woolf
Pret: 80,66 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roScurta istorie a lumii. Din preistorie pana in zilele noastre
  • Autor: Alex Woolf
  • Editura: Corint
  • Colectia:
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 978-973-135-591-7
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 304
  • Format carte: 21 x 25,4 cm
Comanda acum "Scurta istorie a lumii. Din preistorie pana in zilele noastre - Alex Woolf" de pe libraria ishop la pretul de 80,66 lei
Descriere carte:

In 300 de pagini, aceasta carte ne prezinta istoria omenirii de la cele mai vechi inceputuri ale sale in Africa, in urma cu sase sau sapte milioane de ani, pana la lumea complexa, globalizata din 2008.

Autorul ne propune o lectura accesibila si agreabila, care nu face necesara o cunoastere anterioara aprofundata a istoriei. Lucrarea ofera o prezentare generala a istoriei umane si o constientizare a vastitatii sale, lasandu-i pe cititori cu o intelegere mult mai buna a modului in care noi, oamenii, am progresat de la vanatoarea si culesul din padurile si savanele Africii preistorice la socializarea pe internet sau folosirea ipod-urilor in orasele aglomerate de astazi.

Scurta istorie a lumii oferita cititorilor de Editura CORINT este o lucrare de referinta in domeniu. Textul scris de Alex Woolf este accesibil, trateaza evenimentele importante care au marcat istoria omenirii, din cele mai vechi timpuri pana la inceputul mileniului al III-lea. Sunt bine reprezentate toate epocile istorice, din preistorie pana in zilele noastre, lucrarea fiind organizata pe sectiuni cronologice: Lumea preisistorica, Lumea antica, Epoca clasica, Lumea medievala, Lumea in secolul al XIX-lea (1783-1914), Lumea moderna (1914-2007). Fotografiile si desenele bine realizate, care dau viata evenimentelor descrise si ilustreaza epoca, sustin in mod inspirat textul. Casetele cu detalii legate de anumite aspecte ale epocii, hartile sintetice si minitabelele cronologice il ajuta pe cititor sa inteleaga mai bine tema tratata.

Lucrarea cuprinde o Cronologie comparata si un Index, care le vor fi de mare folos cititorilor, pentru identificarea datelor, personalitatilor si locurilor.

Scurta istorie a lumii o carte care trebuie sa se afle in biblioteca elevilor, dar si a altor cititori pasionati de istorie va completa, fara indoiala, cunostintele obtinute de elevi la orele de istorie si va putea fi folosita ca material didactic de catre profesori.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Scurta istorie a lumii. Din preistorie pana in zilele noastre
Cartea Scurta istorie a lumii. Din preistorie pana in zilele noastre in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Scurta istorie a lumii. Din preistorie pana in zilele noastre - Alex Woolf" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie