Scrisori de dragoste catre o printesa chineza

Scrisori de dragoste catre o printesa chineza - Matei Visniec
Pret: 12,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roScrisori de dragoste catre o printesa chineza
Comanda acum "Scrisori de dragoste catre o printesa chineza - Matei Visniec" de pe libraria ishop la pretul de 12,60 lei
Descriere carte:
"Prin aceste texte mi-am propus de fapt un joc cu literatura erotica. Personajul pe care l-am imaginat nu-si interzice nimic, cu exceptia vulgaritatii (unul dintre marile flageluri ale lumii contemporane, mai ales in literatura).

Caligraf al fantasmelor, personajul meu redescopera curtoazia, nu indrazneste sa-si trateze iubita la persoana a doua singular, constata ca erotismul are doar de castigat atunci cand isi da intalnire cu Doamna Poezie si Domnul Umor. ?Cum am dresat un melc pe sanii tai? este si o oglinda pentru reflectarea dublului din noi. In corpul si in mintea fiecaruia dintre noi mai locuieste cel putin o persoana, cea care se exprima numai in vis. Uneori nu indraznim sa facem cunostinta cu ea, in general o ascundem in interiorul nostru toata viata. Ea ne cere insa, uneori, sa-i deschidem cate o fereastra, sau macar sa o lasam sa ne priveasca din cand in cand drept in ochi. Primul spectacol realizat dupa aceasta suita de confesiuni ale imaginarului intim a fost prezentat in 2009 la Festivalul Teatrului Kaze din Tokyo si poarta semnatura actorului francez Olivier Comte. Prima lectura publica in limba romana s-a derulat in 2011 la Festivalul International de Teatru de la Sibiu si a fost sustinuta de actorul Ciprian Scurtea." (Matei Visniec)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Scrisori de dragoste catre o printesa chineza
Cartea Scrisori de dragoste catre o printesa chineza in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Scrisori de dragoste catre o printesa chineza - Matei Visniec" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Epitaf pentru sabotor - Mircea Sandulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mircea Sandulescu
24,70 lei
Pe mina femeilor - Felix Nicolau Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Felix Nicolau
21,80 lei
Povesti ale Doamnelor din Bucuresti - Victoria Dragu Dimitriu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Victoria Dragu Dimitriu
26,92 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana