Scrisori catre Olga

Scrisori catre Olga - Vaclav Havel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roScrisori catre Olga
Comanda acum "Scrisori catre Olga - Vaclav Havel" de pe libraria ishop la pretul de 27,50 lei
Descriere carte:
Draga Olga, se pare ca astrologii au avut dreptate cand mi-au prezis din nou inchisoare anul asta si cand au spus ca va fi o vara calduroasa.

Singurul canal de comunicare cu exteriorul, scrisorile lui Havel arhiveaza un intreg sistem uman, disecand chestiuni ?de viata si de moarte", cum ar fi ideile de responsabilitate individuala si natura credintei sau   seductia periculoasa a ideologiilor, fara sa scape din vedere micile detalii de bucatarie interna. Corespondenta cu Olga, la randul ei disidenta, reconstruieste un Haclav Havel umanizat, impresionantul sau profil moral fiind punctat de slabiciuni casnice. Aceste scrisori-manifest, elaborate in ceea ce viitorul presedinte avea sa numeasca ?marea scoala a autocontrolului", fac din Havel un personaj mult mai complex. De la reflectii filosofice si consideratii despre teatru, vocea sotului trece la sfaturi paternaliste sau la remarci malitioase, Scrisorile starnind, la aparitia lor in 1989, reactii in randurile feministelor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Scrisori catre Olga
Cartea Scrisori catre Olga in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Scrisori catre Olga - Vaclav Havel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Simboluri ale stiintei sacre - Rene Guenon Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Rene Guenon
49,50 lei
NICOLAE MANOLESCU ? 70 - VLASIE, Calin ; LEFTER, Ion Bogdan Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
VLASIE, Calin ; LEFTER, Ion Bogdan
18,05 lei
A fi, a face, a avea - Mihai Sora Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Mihai Sora
15,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Publicistica / InterviuriCarti recomandate din categoria Publicistica / Interviuri