Scotch

Scotch - Ioana Bradea
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roScotch
Comanda acum "Scotch - Ioana Bradea" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Scotch este imaginea unui dezolant spatiu postindustrial dintr-un oras de provincie: uzine dezafectate, muncitorii si patronii ?capitalisti? ai putinelor fabrici salvate de la disparitie, resturi de fier si beton, crisma incredibil de ieftina si blocul de nefamilisti. Aici se schiteaza fragil o poveste intre un inginer tinar, incremenit in capcana Fabricii de Aliaje Speciale, si secretara directorului, care traverseaza dezolantul peisaj pe role, cu volumul lui Marcus Aurelius in rucsac. Peste toate pluteste amintirea lui Ila, taran mort in patul lui, in sunet de cetera, si o abia ghicita nostalgie a lumii rurale disparute. Cartea Ioanei Bradea este un straniu poem muzical despre fabrici si uzine agonizante, despre macarale si masini cu denumiri tehnice complicate, devenite inutile in brava lume noua a Romaniei contemporane.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Scotch
Cartea Scotch in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Scotch - Ioana Bradea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Garsoniera in centru - Antoaneta Zaharia Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Antoaneta Zaharia
17,57 lei
Scrisoarea pe care nu o vei citi niciodata - Strambeanu Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Strambeanu Nicolae
22,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana