Sceptrul blestemat vol. 3 Tara Duncan

Sceptrul blestemat vol. 3 Tara Duncan  - Sophie Audouin-Mamikonian
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSceptrul blestemat vol. 3 Tara Duncan
Comanda acum "Sceptrul blestemat vol. 3 Tara Duncan  - Sophie Audouin-Mamikonian" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Tara Duncan, tanara magiciana, trebuie sa paraseasca de urgenta Pamantul pentru a se intoarce in AltaLume: mama ei, Selena, a fost ranita in urma unui atentat. Iar crudul Magister, Stapanul Sangravilor, pe care toata lumea il credea disparut, s-a intors. Cu ajutorul unei imense si redutabile armate de demoni, intentioneaza sa puna stapanire pe Imperiul Omois si, apoi, sa starpeasca pentru totdeauna neamul dragonilor...

De altfel, cine ar putea rezista puterii Sceptrului blestemat, al carui detinator este de acum inainte, care ii lipseste de puterea lor pe sortitorii din AltaLume?

Odata imparateasa si imparatul capturati, Tara se trezeste singura in fruntea imperiului si obligata sa poarte un razboi ce pare dinainte pierdut. Ajutata de prietenii sai, semielful Robin, "Bestia" Moineau, siretul Cal, pitica Fafnir si de Manitou, strabunicul sau transformat in labrador, tanara imparateasa trebuie sa salveze imperiul si sa-l mai infrunte o data pe Magister. Puterile Tarei nu inceteaza sa sporeasca, dar va reusi oare, doar prin magie, sa impiedice armata demonilor sa puna stapanire pe univers?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sceptrul blestemat vol. 3 Tara Duncan
Cartea Sceptrul blestemat vol. 3 Tara Duncan  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sceptrul blestemat vol. 3 Tara Duncan - Sophie Audouin-Mamikonian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Focul din adanc  - Chris D'lacey Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Chris D'lacey
45,12 lei
O palarie plina de cer  - Terry Pratchett Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Terry Pratchett
28,40 lei
Poseidon - Sabina Colloredo Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Sabina Colloredo
18,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura