Sase lectii usoare. Bazele fizicii explicate de cel mai stralucit profesor

Sase lectii usoare. Bazele fizicii explicate de cel mai stralucit profesor - Feynman Richard P.
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSase lectii usoare. Bazele fizicii explicate de cel mai stralucit profesor
Comanda acum "Sase lectii usoare. Bazele fizicii explicate de cel mai stralucit profesor - Feynman Richard P." de pe libraria ishop la pretul de 21,60 lei
Descriere carte:

La inceputul anilor 60, la Institutul Tehnologic din California a avut loc probabil cel mai spectaculos eveniment din istoria invatamantului de fizica: unul dintre marii fizicieni ai secolului XX, laureat al Premiului Nobel in 1965, a tinut un curs introductiv de fizica pentru studentii din primii ani.

Cursul avea sa fie tiparit in milioane de exemplare in lumea intreaga, capatand o notorietate fara egal si devenind pentru generatiile de elevi si studenti care s-au succedat o superba initiere in studiul fizicii. Fizicianul de la Caltech este Richard P. Feynman, cel care a introdus diagramele care ii poarta numele si metoda integralei de drum, dar si un stil nonconformist, deopotriva ludic si patrunzator, de a face stiinta.

De la spargerea seifurilor cu documente secrete (pe cand lucra la proiectul bombei atomice, in timpul razboiului) la contributiile sale cruciale in electrodinamica cuantica si de la cursurile tinute studentilor incepatori la explicarea simpla a dezastrului navetei Challenger, tot ce a facut Feynman poarta amprenta spiritului sau sclipitor si surprinzator. In timp, a devenit, alaturi de Einstein, unul dintre cele mai puternice simboluri ale stiintei.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sase lectii usoare. Bazele fizicii explicate de cel mai stralucit profesor
Cartea Sase lectii usoare. Bazele fizicii explicate de cel mai stralucit profesor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sase lectii usoare. Bazele fizicii explicate de cel mai stralucit profesor - Feynman Richard P." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Marea teorema a lui Fermat - Singh Simon Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Singh Simon
26,10 lei
Sectiunea de aur - Mario Livio Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Mario Livio
29,70 lei
Structura revolutiilor stiintifice - Kuhn, Thomas S. Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Kuhn, Thomas S.
31,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica