Sarutul

Sarutul - Danielle Steel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSarutul
Comanda acum "Sarutul - Danielle Steel" de pe libraria ishop la pretul de 27,31 lei
Descriere carte:
Nota editurii: Cu acest al 53-lea roman, Danielle Steel se apropie de un record greu de depasit: cartile sale au fost publicate in toata lumea, in tiraje de aproape 500 milioane de exemplare.
SARUTUL este o poveste emotionanta despre fragilitatea vietii si despre puterea iubirii de a vindeca, elibera si transforma doi oameni al caror destin se afla in deriva.
Isabelle Forester, o femeie extraordinar de frumoasa, maritata cu un cunoscut bancher parizian, traieste drama sotiei care nu mai reprezinta nimic in ochii sotului. Acelasi esec in casnicie il marcheaza si pe Bill Robinson, un broker de renume din Washington. Pentru cei doi, aflati la mare departare, o prietenie intretinuta prin telefon reprezinta o raza de speranta. Intr-o zi, ei hotarasc sa se vada la Londra unde, din pacate, cad prada unui grav accident.
Aflati in spital, cu trupurile zdrobite, ei pornesc pe drumul anevoios al refacerii, presarat cu multiple incercari pentru trup, spirit si inima.
Vor reusi oare cei doi sa gaseasca puterea de a lupta pentru insanatosire, dar si pentru a da piept cu ceea ce au lasat in urma?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sarutul
Cartea Sarutul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sarutul - Danielle Steel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dragostea. Citate - Coelho Paulo Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Coelho Paulo
27,50 lei
Invidie - Sandra Brown Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Sandra Brown
28,50 lei
Intoarcerea acasa - Kristin Hannah Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Kristin Hannah
25,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste