Sarcina si bolile cardiovasculare

Sarcina si bolile cardiovasculare - Corneliu Zeana
Pret: 6,21 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSarcina si bolile cardiovasculare
Comanda acum "Sarcina si bolile cardiovasculare - Corneliu Zeana" de pe libraria ishop la pretul de 6,21 lei
Descriere carte:
Prezenta monografie se adreseaza studentilor si rezidentilor, medicilor de familie, dar si specialistilor ?n medicina interna si cardiologie, sintetiz?nd ?ntr-o maniera c?t mai concisa problemele legate de sarcina si bolile cardiovasculare, din pacate at?t de rasp?ndite si care ar merita sa fie mai bine cunoscute, opinie ?ntarita si prin solicitarile obstetricienilor. Cuprins: Modificarile cardiovasculare fiziologice din sarcina. Modificari legate de sarcina ?n afara aparatului cardiovascular. Hipertensiunea arteriala si sarcina. Sarcina si cardiomiopatia. Cardiopatia ischemica. Cardiopatiile reumatismale. Hipertensiunea pulmonara primitiva. Sarcina la femeile cu proteze valvulare. Sarcina si bolile aortei. Aritmiile cardiace ?n cursul sarcinii. Bolile cardiace congenitale si sarcina. Chirurgia cardiaca la gravide. Sarcina la femeile purtatoare de pacemaker. Sarcina si medicamentele cardiovasculare. Adresabilitate: Studenti ?n medicina si rezidenti, medici de familie, internisti, cardiologi, obstetricieni.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sarcina si bolile cardiovasculare
Cartea Sarcina si bolile cardiovasculare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sarcina si bolile cardiovasculare - Corneliu Zeana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Poti Sa Nu Cresti Un Copil Perfect - Libby Purves Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Libby Purves
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti