Sapho (moravuri Pariziene)

Sapho (moravuri Pariziene) - DAUDET Alphonse, Trad. TEODOSIU Ina
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSapho (moravuri Pariziene)
Comanda acum "Sapho (moravuri Pariziene) - DAUDET Alphonse, Trad. TEODOSIU Ina" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
Alphonse Daudet ( 1840-1897) a ramas in istoria literaturii printr-o serie de opere ca ?Piciul?, ?Uimitoarele aventuri ale lui Tartarin din Tarascon?, ?Scrisori de la moara mea?, dar si prin repetatele sale refuzuri de a deveni membru al Academiei Franceze. A scris si publicat romane, povestiri, piese de teatru, versuri, cronici. ?Sapho?? subintitulat ?Moravuri pariziene?, dezvolta tema metropolei tentaculare, a Parisului vazut ca loc al decaderii, ale carui tentatii seduc si inrobesc sufletul unui biet provincial venit la studii, sfarsind prin a-l perverti definitiv. Idila care ia nastere il afunda pe tanarul Gaussin in hatisul unei legaturi din care nu mai are nici o sansa de scapare, oricat ar incerca. Cand, intr-un final, renunta la tot ce are de dragul curtezanei, tradarea ei survine implacabil, ca un blestem, Fanny preferand sa reia o mai veche legatura cu un gravor proaspat eliberat din inchisoare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sapho (moravuri Pariziene)
Cartea Sapho (moravuri Pariziene) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sapho (moravuri Pariziene) - DAUDET Alphonse, Trad. TEODOSIU Ina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mefisto  - Klaus Mann Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Klaus Mann
23,75 lei
Piata Washington  - Henry James Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Henry James
17,95 lei
Cele 500 De Milioane Ale Begumei - Verne Jules Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Verne Jules
12,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura clasicaCarti recomandate din categoria Literatura clasica