Sanctus

Sanctus - Simon Toyne
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSanctus
Comanda acum "Sanctus - Simon Toyne" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Citadela, sudul Turciei - un munte salbatic, care adaposteste cel mai vechi lacas de cult si cel mai mare mister al omenirii. Calugarii care viermuiesc prin maruntaiele lui fac parte dintr-o secta antica, numita Sanctus, care practica ritualuri de o violenta inimaginabila.

Intr-o dimineata, un calugar al ordinului urca in varful muntelui, intinde bratele in forma de cruce si se arunca in gol. Trupul ii este plin de taieturi pana la os, in forma literei Tau. Detectivul Arkadian are o misiune grea: ordinul Sanctus este protectorul textului original al Bibliei. Undeva in maruntaiele muntelui exista o gradina care pare a fi cea a Edenului, dar aici cunoasterea nu inseamna pacat originar, ci putere divina. Cand ziarista Liv patrunde in Citadela, ea e pe cale sa descopere unul dintre cele mai inspaimantatoare secrete ale civilizatiei.

Simon Toyne s-a nascut in 1969 la Cleethorpes, in Marea Britanie. A studiat literatura engleza si teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douazeci de ani a lucrat in televiziune, ca scenarist, regizor si producator. A produs documentarul "100 Greatest Films", difuzat pe Channel 4, si i-a intervievat, printre altii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda si Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii - de la BAFTA, la "Best Makeover Show", acordat de Good Homes. Sanctus (2011; Editura ALLFA, 2011) este primul lui roman, parte a unei trilogii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sanctus
Cartea Sanctus in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sanctus - Simon Toyne" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dansatoarea din Izu - Yasunari Kawabata Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Yasunari Kawabata
23,40 lei
Ambasadorii - Henry James Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Henry James
13,49 lei
Regina Margot - Alexandre Dumas Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alexandre Dumas
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala