Sanatatea femeii in intelepciunea chineza

Sanatatea femeii in intelepciunea chineza - Xiaolan Zhao, Kanae Kinoshita
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSanatatea femeii in intelepciunea chineza
Comanda acum "Sanatatea femeii in intelepciunea chineza - Xiaolan Zhao, Kanae Kinoshita" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
In aceasta carte, Xiaolan Zhao explica filozofia unica a practicii de vindecare a medicinii traditionale chineze, un mod de a trai care intareste si elibereaza femeile. Impartasindu-ne povesti, atat din propria viata, cat si din cea a pacientelor ei, autoarea ne arata cum putem sa dezvoltam noi relatii cu emotiile si corpul nostru. Exista nenumarate lucruri pe care o femeie le poate face preventiv in scopul imbunatatirii sanatatii si a vitalitatii, ori al prevenirii imbolnavirii.

Ne putem ameliora profund sanatatea acum si in viitor doar prin simple schimbari in dieta, in stilul de viata si in modul in care ne gestionam emotiile si stresul.

Xiaolan Zhao a fost, in China, chirurg si specialist in medicina traditionala chineza, inainte de a pleca in Canada pentru a face cercetari medicale la Universitatea Queen. Dupa ce a observat interesul crescut pentru medicina alternativa, s-a hotarat sa iti deschida propria clinica de medicina traditionala chineza in Toronto.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sanatatea femeii in intelepciunea chineza
Cartea Sanatatea femeii in intelepciunea chineza in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sanatatea femeii in intelepciunea chineza - Xiaolan Zhao, Kanae Kinoshita" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Incursiune in reflexoterapie - Ion Chiruta, Vasile Postolica Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Ion Chiruta, Vasile Postolica
13,20 lei
Iubire, medicina si miracole - Siegel Bernie S. Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Siegel Bernie S.
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Diagnostic / TratamentCarti recomandate din categoria Diagnostic / Tratament