Salvat de lumina

Salvat de lumina - Dannion Brinkley, Paul Perry
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSalvat de lumina
Comanda acum "Salvat de lumina - Dannion Brinkley, Paul Perry" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:

Povestea adevarata a unui om care a murit de doua ori si profundele revelatii pe care le-a trait el

O carte clasica, ce a schimbat pentru totdeauna perceptia omenirii referitoare la viata din lumea de dincolo.

In anul 1975, Dannion Brinkley a fost lovit de un trasnet si a murit. Cand s-a trezit la morga, 28 de minute mai tarziu, totul era diferit pentru el. In acest interval de timp el a vizitat lumea de dincolo, s-a intalnit cu 13 ingeri si a primit 117 revelatii referitoare la viitorul umanitatii. De atunci, 100 din aceste revelatii s-au implinit deja.

In cartea Salvat de lumina, disponibila acum pentru prima oara pe piata romaneasca, Brinkley ne impartaseste uimitoarea sa poveste, ne reveleaza adevarul legat de lumea de dincolo si ne invata cum ar trebui sa ne traim viata.

Cartea Salvat de lumina este relatarea cea mai detaliata si mai iesita din comun a unei experiente in apropierea mortii din cate am citit vreodata.

"Oannion Brinkley ne ofera in ea o viziune amanuntita referitoare la viata din lumea de dincolo, dar mai ales la modul in care ar trebui sa ne traim viata in aceasta dimensiune fizica. Imposibil de trecut cu vederea, povestea lui Brinkley reprezinta un tribut adus spiritului uman." - Dr. Melvin Morse, autorul cartii Transformat de luminaVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Salvat de lumina
Cartea Salvat de lumina in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Salvat de lumina - Dannion Brinkley, Paul Perry" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Stirpea Sfantului Graal - Laurence Gardner Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Laurence Gardner
28,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational