Sabia lui Atilla

Sabia lui Atilla - Michael Curtis Ford
Pret: 31,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSabia lui Atilla
Comanda acum "Sabia lui Atilla - Michael Curtis Ford" de pe libraria ishop la pretul de 31,25 lei
Descriere carte:
In romanele sale despre razboaiele lumii antice, Michael Curtis Ford surprinde vuietul, larma si oroarea bataliilor, precum si acele momente de taina in care o simpla decizie umana schimba cursul istoriei. In Sabia lui Attila, Ford da viata deformatului Imperiu Roman al anilor 400 d.Hr, o lume a carei armonie s-a rupt, o lume data peste cap de razboinici straini, de conducatori nestatornici si de linii de batalie intinse pana mult prea departe. In acest moment crucial, generalul Flavius Aetius este nevoit sa duca o lupta pe care nu o doreste, dar in care infrangerea nu ii este ingaduita. Candva demult, Flavius a trait printre hunii neimblanziti, a alergat calare pe caii lor robusti de razboi, iar pentru regele lor a fost ca si un fiu. Acum trebuie sa dea piept cu un om care i-a salvat viata odinioara, cu un om de care-i este teama, pe care-l iubeste si il admira deopotriva un om pe nume Attila, inamicul cel mai periculos pe care Roma l-a cunoscut vreodata. Michael Curtis Ford a avut meserii variate, de la muncitor, salvator pentru practicantii de ski, muzician, consultant, bancher, profesor de limba latina pana la traducator. Detine diplome de studii in economie si lingvistica si locuieste in Oregon, unde alaturi de sotia sa isi educa acasa cei trei copii pe care ii are. Sabia lui Attila este al patrulea roman al sau.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sabia lui Atilla
Cartea Sabia lui Atilla in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sabia lui Atilla - Michael Curtis Ford" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Magul.  Romanul Lui Nostradamus -  Vol. Ii  Amagirea - EVANGELISTI Valerio, Trad. GADEI Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
EVANGELISTI Valerio, Trad. GADEI Radu
13,41 lei
Patimirile Mariei Magdalena - Juan Tafur Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Juan Tafur
37,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric