Sa intelegem media. Extensiile omului

Sa intelegem media. Extensiile omului - Marshall McLuhan
Pret: 37,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSa intelegem media. Extensiile omului
  • Autor: Marshall McLuhan
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Jurnalism
  • ISBN: 978-973-669-748-7
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 488
  • Format carte: 14 ? 20,50 cm
Comanda acum "Sa intelegem media. Extensiile omului - Marshall McLuhan" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Noile mijloace media fac sa dispara centrele de putere stabilite, de pretutindeni, odata cu presupunerile noastre fundamentale.

Sa intelegem media este una dintre cele ?6 lucrari de baza ale gandirii secolului XX?, un tur de forta, de inteligenta si analiza

ce marcheaza un punct de cotitura in istoria ideilor. Intr-un stil rapid, animat, debordand de eruditie si satira, McLuhan prezinta o interpretare radicala a istoriei, avand ca actor principal comunicarea media. Aceasta, ca si fortele ascunse ce modeleaza omul si societatea, este de obicei ignorata. Ignorarea formelor media, tendinta noastra de a nu le lua in seama, este un esec al ?culturii cartii? sau al perceptiei occidentale in general, obsedata de continut, si trebuie sa se reinventeze in noul mediu electronic. Inca din primul capitol, ?Mediul este mesajul?, McLuhan ne invita sa ne debarasam de vechile obiceiuri de gandire si sa adoptam noi criterii pentru perceptie si cunoastere.

Publicata prima oara in 1964, Sa intelegem media: extensiile omului l-a propulsat pe Marshall McLuhan pe scenele lumii si l-a transformat intr-unul dintre cei mai cunoscuti intelectuali ai

tuturor timpurilor. In textul sau indraznet, Marshall McLuhan duce interpretarile la noi inaltimi, explorand implicatiile unor tehnologii, precum radioul si televiziunea, telefonul si telegraful, jocurile, imbracamintea si banii - toate modalitatile de comunicare cu impact asupra ordinii sociale. Ceea ce McLuhan ne provoaca sa facem este sa plonjam in ceea ce el numeste ?procesul creativ de cunoastere?.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sa intelegem media. Extensiile omului
Cartea Sa intelegem media. Extensiile omului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sa intelegem media. Extensiile omului - Marshall McLuhan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Institutii culturale in tranzitie - Raluca-Nicoleta Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurnalism
Raluca-Nicoleta Radu
31,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurnalismCarti recomandate din categoria Jurnalism