Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica)

Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica) - Dr Christopher Green , Dr Kit Chee
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica)
Comanda acum "Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica) - Dr Christopher Green , Dr Kit Chee" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
- "ADHD este o problema reala de sanatate, care afecteaza, intr-o masura mai mica sau mai mare, intre 2 si 5% dintre copii."

- "ADHD se prezinta in doua moduri: printr-o purtare impulsiva, lipsita de automotivatie (denumita comportament hiperactiv-impulsiv) si prin probleme de atentie, ale memoriei de scurta durata si de invatare (deficit de atentie-probleme de invatare)."

"Este foarte dezordonat."
"Cand era la gradinita nu puteai sa-l pierzi nicio clipa din ochi."
"Tot ce-i spun ii intra pe o ureche si ii iese pe alta."
"Se plange ca nu are prieteni si nimeni nu se joaca cu el."
"Se misca tot timpul."
"Uita de la mana pan"? la gura."
"Invatatoarea se plange ca nu este atent in clasa."
"Isi uita mereu cate ceva la scoala."

Va sunt aceste afirmatii familiare? Regasiti portretul copilului dumneavoastra in ele?
Credem ca fiecare parinte a spus cel putin o data asa ceva despre copilul lui. Intrebarea este: in ce caz vorbim despre ADHD? Pentru ca diferenta dintre un temperament normal, dar dificil, si ADHD nu poate fi definita foarte clar, in termeni de alb sau negru.
"Mult timp ADHD a fost greu de identificat si afecta considerabil invatarea si comportamentul copiilor. Cartea aparuta la editura Aramis deschide calea spre colaborare intre parinti si cadre didactice in vederea rezolvarii manifestarilor ADHD, ca: neatentia, impulsivitatea si neimplinirea.
Intrucat copiii cu ADHD au dificultati asociate de citire, scriere, matematica sau de limbaj, ghidul prezinta sfaturi practice in acest sens, precum si cauzele care determina disfunctiile" afirma conf. univ. dr Vasile Molan.

Titlul "Sa intelegem ADHD" va ofera raspunsuri la toate intrebarile dumneavoastra "Sa intelegem ADHD", autori Dr Christopher Green si Dr Kit Chee - 15 ani de experienta si rezultate extraordinare in tratamentul ADHD.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica)
Cartea Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica) - Dr Christopher Green , Dr Kit Chee" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa comunici cu fetele adolescente - Susan Morris Shaffer, Linda Perlman Gordon Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Susan Morris Shaffer, Linda Perlman G...
18,05 lei
Cele 7 greseli pe care le fac parintii - John C. Friel, Linda D. Friel Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
John C. Friel, Linda D. Friel
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti