SPERANTE SI PERSPECTIVE. NEOLIBERALISM VS. DEMOCRATIE

SPERANTE SI PERSPECTIVE. NEOLIBERALISM VS. DEMOCRATIE - CHOMSKY, Noam
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSPERANTE SI PERSPECTIVE. NEOLIBERALISM VS. DEMOCRATIE
Comanda acum "SPERANTE SI PERSPECTIVE. NEOLIBERALISM VS. DEMOCRATIE - CHOMSKY, Noam" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Acum doua decenii, Francis Fukuyama anunta ca istoria se indreapta spre sfarsitul ei: Razboiul Rece se terminase si se parea ca-l castigasera baietii buni - lumea intreaga urma sa paseasca in trena superputerii invingatoare, Statele Unite, pe calea democratiei si a libertatii. Apoi a venit fatidicul 11 septembrie 2001 si lumea s-a schimbat din nou, iar profetia lui Fukuyama pare din ce in ce mai putin plauzibila.

Dar ce s-a schimbat atat de radical in aceste ultime doua decenii? Mai sunt lucrurile atat de clare ca in momentul 1989? Cine sunt - daca mai sunt -, in noul context mondial, baietii buni? Mai exista sperante pentru viitor? Si daca da, care sunt acelea?

In volumul de fata, Noam Chomsky analizeaza cu minutiozitate situatia interna si internationala a Statelor Unite. Motivul e simplu: absolut tot ce se intampla pe scena politicii internationale are legatura cu SUA. Tot binele si tot raul par sa vina de-acolo, dar despre rau nu se va vorbi nicicand in discursurile oficiale. De aceea trebuie sa o faca intelectuali de calibrul lui Noam Chomsky, ca sa-l aduca in vizorul opiniei publice, sa-i dibuiasca radacinile, sa ne scoata de sub vraja optimismului declaratiilor oficiale, sa ne arate cat de rau stam, dar sa ne si dea sperante.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre SPERANTE SI PERSPECTIVE. NEOLIBERALISM VS. DEMOCRATIE
Cartea SPERANTE SI PERSPECTIVE. NEOLIBERALISM VS. DEMOCRATIE in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "SPERANTE SI PERSPECTIVE. NEOLIBERALISM VS. DEMOCRATIE - CHOMSKY, Noam" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jocul cosmic - Stanislav Grof Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Stanislav Grof
18,52 lei
Guvernare Pentru Sanse Egale - Liliana Popescu (editor) Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Liliana Popescu (editor)
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie