SOCIOLOGIE

SOCIOLOGIE - Anthony Giddens
Pret: 113,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSOCIOLOGIE
 • Autor: Anthony Giddens
 • Editura: All
 • Colectia:
 • Categoria: Sociologie
 • ISBN: 978-973-571-733-9
 • An aparitie: 2010
 • Numar de pagini: 1040
 • Format carte: 19x24,5 cm
Comanda acum "SOCIOLOGIE - Anthony Giddens" de pe libraria ishop la pretul de 113,00 lei
Descriere carte:

Editia revizuita integral si actualizata a Sociologiei lui Anthony Giddens, aflata acum la a V-a editie, constituie o excelenta introducere intr-un vast domeniu de cercetare. Scris de unul dintre sociologii de frunte, acest manual atotcuprinzator permite un acces clar, logic, comprehensibil, dar nu simplist, intr-o disciplina de mare rezonanta in lumea contemporana.

Acoperind toate temele clasice ale sociologiei, aceasta noua editie cuprinde un mare numar de subiecte noi, care le permit studentilor sa fie la curent cu cele mai recente dezbateri din cadrul disciplinei. Prezentand ultimele teorii si ipoteze, autorul furnizeaza exemple concludente luate din realitatea cotidiana, accesibila tuturor.

Lucrarea cuprinde:

 • abordari accesibile ale unor teme noi, precum inegalitatea globala, dizabilitatea, imbatranirea, riscurile, societatea informatica, terorismul, ca si informatiile actualizate despre temele clasice ale sociologiei;
 • numeroase exemplificari in fiecare capitol, cuprinzand rezumate, intrebari suplimentare, sugestii de lecturi, menite sa fundamenteze cunostintele studentilor;
 • ilustratii, diagrame, studii de caz, harti destinate sa stimuleze imaginatia cititorilor;
 • trimiteri la websituri specializate, cu rolul de a dezvolta interesul lectorilor pentru subiecte specifice, precizari de detaliu si gandire critica in general.

A V-a editie a acestui text clasic este un instrument ideal pentru studenti, ca si pentru toti cei interesati de studiul sociologiei.
Vizitati si websitul insotitor la www.polity.co.uk/giddens5

Anthony Giddens este Fellow al King College, Cambridge si a fost director al celebrei London School of Economics.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre SOCIOLOGIE
Cartea SOCIOLOGIE in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "SOCIOLOGIE - Anthony Giddens" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spatiul social al tranzitiei - Dumitru Sandu Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Dumitru Sandu
13,20 lei
Sociologie - Lazar Vlasceanu (coordonator) Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Lazar Vlasceanu (coordonator)
75,95 lei
Despre razboi - Carl Von Clausewitz Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Carl Von Clausewitz
36,29 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie