Rusinea si vinovatia in spatiu public

Rusinea si vinovatia in spatiu public - Septimiu Chelcea
Pret: 35,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRusinea si vinovatia in spatiu public
Comanda acum "Rusinea si vinovatia in spatiu public - Septimiu Chelcea" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Prezenta lucrare - prima abordare sociologica a emotiilor in literatura de specialitate din Romania - isi propune: sa treaca in revista teoriile clasice si moderne despre emotii; sa analizeze rusinea si vinovatia din perspectiva sociologica ... (inclusiv psihosociologica); sa evalueze manifestarile rusinii si vinovatiei (eventual, diluarea acestora) in perioada tranzitiei postcomuniste din Romania; sa prezinte rezultatele cercetarii psihosociologice concrete privind relaa?ia dintre rusine si vinovatie (ca variabile independente) si frauda intelectuala in invatamantul universitar in perioada de tranzitie de la "comunismul ceausist" la "capitalismul salbatic" de azi. Studiul arata ca, desi onestitatea constituie fundamentul procesului de invatamant, al activitatii de cercetare stiintifica si al serviciilor administrative in colegii si universitati, diminuarea predispozitiei generale spre rusine si vinovatie conduce la sporirea fraudei intelectuale in universitati si la aprecierea ca actele de frauda intelectuala sunt larg raspandite in invatamantul superior, ca ele au impact negativ scazut.
Septimiu Chelcea

Grafica: Andrei Gamart
Editor: Vlad Russo


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Rusinea si vinovatia in spatiu public
Cartea Rusinea si vinovatia in spatiu public in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Rusinea si vinovatia in spatiu public - Septimiu Chelcea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sociologie Romaneasca. Volumul VI. Nr. 3-4/2008 - Maria Larionescu (redactor-sef) Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Maria Larionescu (redactor-sef)
23,70 lei
Spatiul social al tranzitiei - Dumitru Sandu Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Dumitru Sandu
13,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie