Romania postcomunista

Romania postcomunista - Alex Mihai Stoenescu
Pret: 56,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRomania postcomunista
Comanda acum "Romania postcomunista - Alex Mihai Stoenescu" de pe libraria ishop la pretul de 56,99 lei
Descriere carte:
Poate ca timpul prea scurt trecut de la consumarea evenimentelor din decembrie 1989 nu permite perceptia sintetica si nici intelegerea deplina de catre cetateanul obisnuit a felului in care a marcat aceasta ultima revolutie europeana destinul natiunii, insa consecintele sale sunt percepute si intelese activ de istoricul care se apleaca asupra lui cu instrumentele analizei istoriografice. Dincolo de opera de cercetare a istoricului, economistul, sociologul, juristul sau omul politic au si ei posibilitatea de a constata efectele pe care le-a dezvoltat modul in care s-a produs eliberarea natiunii romane de sub regimul comunist asupra reconstituirii autoritatii statului, a atributelor sale definitorii, precum si asupra felului in care a fost configurata entitatea statala romana actuala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Romania postcomunista
Cartea Romania postcomunista in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Romania postcomunista - Alex Mihai Stoenescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secera si buldozerul. Scornicesti si Nucsoara. Mecanisme de aservire a taranului roman - Alina Mungiu-Pippidi, Gerard Althabe Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria romanilor
Alina Mungiu-Pippidi, Gerard Althabe
13,20 lei
Regina mama Elena - Lee Arthur Gould Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria romanilor
Lee Arthur Gould
21,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Istoria romanilorCarti recomandate din categoria Istoria romanilor