Revolutie in bucatarie - Reinvata sa gatesti sanatos

Revolutie in bucatarie - Reinvata sa gatesti sanatos - Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi
Pret: 39,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRevolutie in bucatarie - Reinvata sa gatesti sanatos
Comanda acum "Revolutie in bucatarie - Reinvata sa gatesti sanatos - Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi" de pe libraria ishop la pretul de 39,90 lei
Descriere carte:
Afla care sunt retetele cu adevarat sanatoase, care nu, frecventa cu care puteti manca felurile preferate, ce ingrediente sa cumparati, cum sa le asociati si cum sa le gatiti. Dragi cititori, mamici, sotii, iubite si bunici, a sosit timpul sa invatati (sau sa reinvatati) sa gatiti.

Dr. Menci revolutioneaza gatitul comentand, criticand, imbunatatind sau desfiintand retetele traditionale romanesti in prima carte de bucate care respecta intocmai principiile gastronomiei nutritionale! Afla ce trebuie sa cumperi, cum sa asociezi corect ingredientele si cat de des poti manca felurile preferate.

Dragi cititori, mamici, sotii, iubite si bunici, a sosit timpul sa invatati (sau sa reinvatati) sa gatiti si sa constientizati faptul ca sanatatea familiei sta in mainile voastre - cele sau cei care bucataresc...

Prima carte de gastronomie nutritionala

Invatam sa gatim in familie, din carti de bucate care mai de care mai sofisticate sau de pe Internet, unde retetele circula cu o viteza incredibila.

O fi bine? Facem noi legatura intre modul modern de a manca (incepand de la ce cumparam, de unde cumparam, cum gatim, de cate ori luam masa pe zi si in ce conditii) si rata imbolnavirilor? Nu prea... uitati-va in jur: nu mai conteaza varsta - toti suntem bolnavi! Tuturor "ne scartie macar un surub" si am ajuns sa consideram acest lucru ca pe ceva normal.

Ei bine, NU E NORMAL!

Gastronomia moderna nu tine cont de notiunile elementare de asociere a alimentelor, in retetele mirobolante se amesteca ingrediente de-a valma si in regatul bucatariei domneste un singur rege: GUSTUL! Oare chiar nu realizam ca nu suntem alcatuiti in exclusivitate din papile gustative?
Mancam odata pe zi, mult, alimente fara nutrienti combinate aiurea si dupa masa cadem lati, lancezind intr-o falsa satisfactie si frecandu-ne burtile.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Revolutie in bucatarie - Reinvata sa gatesti sanatos
Cartea Revolutie in bucatarie - Reinvata sa gatesti sanatos in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Revolutie in bucatarie - Reinvata sa gatesti sanatos - Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Manualul conservelor de casa - Comanescu Mara Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Comanescu Mara
0,00 lei
Castelanul e servit - Carlo Ottaviano Cassana; Lapo Sagramoso Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Carlo Ottaviano Cassana; Lapo Sagramoso
18,52 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie