Revolutia romana din decembrie 1989

Revolutia romana din decembrie 1989 - Peter Siani-Davies
Pret: 31,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRevolutia romana din decembrie 1989
Comanda acum "Revolutia romana din decembrie 1989 - Peter Siani-Davies" de pe libraria ishop la pretul de 31,50 lei
Descriere carte:
Despre revolutia romana din decembrie 1989 s-au intocmit rapoarte si s-au publicat nenumarate carti. Unele dintre ele, scrise in Romania sau aiurea, imediat dupa evenimente, au reflectat jurnalistic tensiunile si contradictiile momentului.  Altele, scrise la catva timp dupa consumarea faptelor, au beneficiat de calmul relativ de dupa furtuna. Parea, prin urmare, ca n-ar mai fi multe de spus despre acest subiect, odinioara atat de fierbinte, dar aproape uitat astazi. Pentru istoric insa, abia acum incepe provocarea. Iar Peter Siani-Davies este istoric cu adevarat. si, in plus, cunoscator avizat al realitatilor romanesti. Iata de ce volumul de fata reuseste sa prezinte o imagine atat de credibila a ceea ce s-a petrecut in Romania intre mijlocul lui decembrie 1989 si februarie 1990. Nelasand deoparte nimic din tot ce s-a scris, dar cercetand totul cu spirit critic si sprijinindu-se pe o solida armatura conceptuala, istoricul britanic imbina analiza sagace cu naratiunea vie, pentru a lumina in chip propriu mult dezbatutele evenimente ale revolutiei. Tabloul sau pare menit sa ne aminteasca astazi, la aproape doua decenii de atunci, atat infernul din care am iesit cat si lungul drum catre normalitate pe care-l mai avem de parcurs.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Revolutia romana din decembrie 1989
Cartea Revolutia romana din decembrie 1989 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Revolutia romana din decembrie 1989 - Peter Siani-Davies" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Boierimea Moldovei Dintre Prut si Nistru - Ghe. G. Bezviconi Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria romanilor
Ghe. G. Bezviconi
14,40 lei
Traiesc din nou - Principesa Ileana de Romania Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria romanilor
Principesa Ileana de Romania
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Istoria romanilorCarti recomandate din categoria Istoria romanilor