Revedere In Barsaloi

Revedere In Barsaloi - Corinne Hofmann
Pret: 22,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRevedere In Barsaloi
Comanda acum "Revedere In Barsaloi - Corinne Hofmann" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Dupa 14 ani de la fuga ei aventuroasa din Africa, abia dupa ce divortul ei de Lketinga este recunoscut si in Kenya, Corinne Hofmann se reintoarce pe plaiurile masailor, unde este primita de familia ei africana cu aceeasi caldura si dragoste, pe care le-a cunoscut in cei patru ani de convietuire. Totodata, ea asista si la lucrarile de ecranizare a primei ei carti si culege impresii, pe care le dezvaluie in noua ei carte, Revedere in Barsaloi .
Reluandu-si traseul ei de altadata, Corinne Hofmann reinvie amintiri placute, dar, totodata si dificile. In paginile cartii, autoarea aduce in discutie nu numai problemele ei personale, cum ar fi gelozia fostului ei sot, ci si probleme generale, referitoare la acele obiceiuri si ritualuri, care incomodeaza simtirea ei de european. Astfel, ea incearca sa aduca la lumina dezavantajele ritualului inciziei fetelor tinere inainte de casatorie.
Ea nu urmareste sa faca o comparatie intre viata africana si standardele civilizatiei europene, ci sa adune documente despre o cultura care, cu timpul, isi va pierde din intensitate. Ea accepta cutumele tribului sambur, fara sa incerce sa isi impuna normele ei de viata. In aceasta carte, autoarea se detaseaza de orice emotie si relateaza, cu un ochi obiectiv si critic, de pe pozitie neutra.

Corinne Hofmann, nascuta in anul 1960, la Frauenfeld, in cantonul elvetian Thurgau, fiica a unei mame frantuzoaice si a unui tata german, a reusit sa faca din Indragostita de un masai , povestea sa de dragoste si de viata din Kenya, un bestseller international, care a fost tradus pana acum in 23 de limbi. Faimoasa dupa succesul obtinut cu Indragostita de un masai , Corinne Hofmann isi continua povestea vietii sale in alte doua carti: Adio, Africa si Revedere in Barsaloi , lansata pe piata editoriala din Germania in anul 2005. In prezent locuieste in Elvetia, impreuna cu fiica sa aflata la varsta adolescentei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Revedere In Barsaloi
Cartea Revedere In Barsaloi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Revedere In Barsaloi - Corinne Hofmann" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Masenka - Vladimir Nabokov Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Vladimir Nabokov
28,45 lei
Povestea lui lucy gault  - William Trevor Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
William Trevor
28,40 lei
Femei indragostite - D.h. Lawrence Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
D.h. Lawrence
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala