Retorica

Retorica - Aristotel
Pret: 26,92 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRetorica
Comanda acum "Retorica - Aristotel" de pe libraria ishop la pretul de 26,92 lei
Descriere carte:
Volumul reprezinta prima traducere integrala a Retoricii lui Aristotel. Originalitatea Retoricii aristotelice este sustinuta de doua elemente: pe de o parte de relatia ei speciala cu dialectica, pe de alta parte de afinitatea fata de politica. Dezvoltarea pe cele doua planuri (filosofic si politic) pe care o propune Retorica reprezinta o sistematizare ce intentioneaza reconsiderarea filosofica a retoricii, domeniu socotit de unii din contemporanii lui Aristotel nedemn de atentia gandirii filosofice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Retorica
Cartea Retorica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Retorica - Aristotel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Reincarnarea  - Jean Vernette Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Jean Vernette
11,30 lei
Filosofia In Secolul Xx, Vol. I, Ii - HUEGLI Anton, LUEBCKE Poul, Trad. PASCU Gheorghe, APOSTOL Andrei, LUPU Cristian, CAPRARU Mihnea, MURESAN Marius, STAN Marius Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
HUEGLI Anton, LUEBCKE Poul, Trad. PAS...
62,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie