Retorica. Editia a IV-a

Retorica. Editia a IV-a - Alexandru Ticlea
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRetorica. Editia a IV-a
Comanda acum "Retorica. Editia a IV-a - Alexandru Ticlea" de pe libraria ishop la pretul de 50,00 lei
Descriere carte:
Retorica, deopotriva arta si stiinta "de a vorbi bine", de a convinge prin discurs, se impleteste cu istoria umanitatii. Intotdeauna si pretutindeni, cei inarmati cu acest instrument, cu un discurs bine structurat, redactat si sustinut, au avut castig de cauza in fata acelora care, desi posedand poate un bagaj deosebit de cunostinte sau competenta, n-au stiut sa le valorifice, sa le expuna intr-un mod coerent si atractiv.

Editura Universul Juridic va propune aceasta lucrare, admirabil structurata de profesorul Alexandru Ticlea, care, in prima parte, puncteaza momentele importante ale evolutiei istorice a acestei arte si a marilor oratori din lume si din Romania, pentru ca apoi, in a doua parte, sa treaca de la general la particular, expunand tipuri si exemple practice de discursuri ale politicienilor sau pledoarii ale avocatilor.

Cartea, ea insasi un exemplu de discurs bine structurat, este asadar obligatorie nu numai in biblioteca oricarui politician, avocat, profesor, ci a tuturor acelora ce sunt constienti de faptul ca modul in care expui ceea ce gandesti poate creste sau, dimpotriva, diminua drastic valoarea mesajului propriu-zis.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Retorica. Editia a IV-a
Cartea Retorica. Editia a IV-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Retorica. Editia a IV-a - Alexandru Ticlea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de dreptul consumului - Goicovici Juanita Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare
Goicovici Juanita
52,16 lei
Dictionar de drept comercial - Haraga Cristian , Badoiu Catalin , Cucu Cristina Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare
Haraga Cristian , Badoiu Catalin , Cu...
71,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DictionareCarti recomandate din categoria Dictionare