Resursele umane in ecuatia profitului

Resursele umane in ecuatia profitului - Jeffrey Pfeffer
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roResursele umane in ecuatia profitului
Comanda acum "Resursele umane in ecuatia profitului - Jeffrey Pfeffer" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Oamenii nu sunt niste bunuri ? sunt combustibilul care pune in miscare afacerile. -  James P. Harckett, Presedinte si CEO, Steelcase, Inc.

Exista o nepotrivire provocatoare in managementul organizational. Cercetarea, experienta si bunul simt, toate indica din ce in ce mai pronuntat o relatie directa intre succesul financiar al unei companii si angajarea sa in practici manageriale care trateaza oamenii drept capital. In aceasta exeminare critica a practicilor de management al resurselor umane, autorul de succes si expertul in management Jeffrey Pfeffer sustine ca majoritatea practicilor general acceptate sunt extrem de distructive atat pentru relatiile de lucru, cat si pentru performanta organizationala. Pfeffer prezinta analize si exemple din realitatea de zi cu zi, in dorinta de a demonstra o corelatie directa intre profit si un bun management al oamenilor.

Pe baza cercetarilor intreprinse la diverse companii, Pfeffer construieste o ipoteza de afaceri convingatoare, conform careia cultura si capacitatea unei companii - derivate din felul in care isi administreaza oamenii - sunt adevaratele si durabilele   surse de avantaj competitional.

Autorul analizeaza motivele pentru care pana si cele mai inteligente organizatii ajung sa faca uz de sabloane daunatoare atunci cand isi administreaza angajatii si ofera o suita de pasi specifici, aplicabili, care pot fi urmati pentru a obtine o performanta mai buna. Astfel, intr-un mod clar si lipsit de ocolisuri, Pfeffer identifica tendinte problematice in acordarea compensatiilor, sugereaza alternative la reducerile de personal, examineaza efectele economice ale sindicatelor si analizeaza rolurile eficiente ale reglementarilor publice.

Jeffrey Pfeffer este profesor, detinatorul catedrei de Comportament organizational, de la Graduate School of Business a Universitatii Stanford. Si-a obtinut licenta si masteratul la Universitatea Carnegie-Mellon, iar doctoratul in administrarea companiilor la Universitatea Stanford. A condus programe pentru conducatori de companii din douazeci si una de tari din intreaga lume, pe langa programele de management si seminarii pe care le-a predat in cadrul a numeroase organizatii, asociatii si universitati din Statele Unite. Este, de asemenea, membru in multe organizatii profesionale, a facut parte din comitete de redactie ale unor reviste de specialitate si este autorul cartilor New Directions for Organizational Theory, Competitive Advantage Through People, Managing with Power, Organizations and Organization Theory, Power in Organizations, Organizational Design.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Resursele umane in ecuatia profitului
Cartea Resursele umane in ecuatia profitului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Resursele umane in ecuatia profitului - Jeffrey Pfeffer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Despre puterile si slabiciunile sefului - Gheorghe Aradavoaice Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
Gheorghe Aradavoaice
13,20 lei
Managementul resurselor umane. Ghid practic. Editia a II-a - Ion-Ovidiu Panisoara, Georgeta Panisoara Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
Ion-Ovidiu Panisoara, Georgeta Panisoara
26,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Resurse Umane / CarieraCarti recomandate din categoria Resurse Umane / Cariera