Replace all (Colcaiala)

Replace all (Colcaiala) - Ioan Lacusta
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roReplace all (Colcaiala)
Comanda acum "Replace all (Colcaiala) - Ioan Lacusta" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:
Ultimul roman al regretatului prozator prezinta intr-un stil picaresc total diferit de cel al precedentului volum activitatea unui maior de Securitate responsabil de monitorizarea Preafericitului Valerian, care in 1989 ajunge sa organizeze Revolutia la nivel judetean, impreuna cu doua vrajitoare. Ioan Lacusta face o radiografie plina de umor si ironie a societatii romanesti de dupa 1989, unde personajele care se aflau in virful ierarhiei inainte de Revolutie isi pastreaza obiceiurile si functiile.

?Toate povestile personajelor din Replace all graviteaza in jurul acelorasi intimplari, le reflecta mai mult sau mai putin distorsionat, protagonistii povestitori apartin cu totii unor regnuri inferioare, dar, din pacate, recognoscibile astazi. Ioan Lacusta nu iarta pe nimeni: a pus in aceasta carte toata satira exersata in sase carti de proza, dar si toata stiinta acumulata de-a lungul anilor cit a fost redactor la Magazin Istoric.? (Bogdan-Alexandru Stanescu)
?Ioan Lacusta este unul dintre cei mai discreti autori ai generatiei optzeciste. Discretia, in cazul acesta, nu inseamna lipsa de valoare literara. Lacusta stie ce e o carte buna si are si talentul necesar sa o scrie.? (Stefan Agopian)

Ioan Lacusta este autorul romanului Luminare (Coborirea in text) (Polirom, 2007) ? Premiul Radio Romania Cultural pe 2007. Romanul a mai fost nominalizat la: Premiul USR pe anul 2007 (Proza), Premiul ?Cartea anului 2007? al revistei Romania literara , Premiul revistei Observator cultural pe anul 2007 (Proza/Memorialistica).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Replace all (Colcaiala)
Cartea Replace all (Colcaiala) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Replace all (Colcaiala) - Ioan Lacusta" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cu ou si cu otet - Dan Persa Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Dan Persa
23,70 lei
Alexandru Lapusneanu  - Costache Negruzzi Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Costache Negruzzi
11,40 lei
Nuntile necesare - Dumitru Tepeneag Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Dumitru Tepeneag
28,02 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana