Reiki. Sanatate si bucurie de viata prin forte proprii (Ed. COMPACT)

Reiki. Sanatate si bucurie de viata prin forte proprii (Ed. COMPACT) - Ed. COMPACT
Pret: 14,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roReiki. Sanatate si bucurie de viata prin forte proprii (Ed. COMPACT)
Comanda acum "Reiki. Sanatate si bucurie de viata prin forte proprii (Ed. COMPACT) - Ed. COMPACT" de pe libraria ishop la pretul de 14,50 lei
Descriere carte:
Problemele profesionale si cele personale te-au coplesit? Te suspectezi de vreo boala? Nu s-ar putea spune ca nu mai poti de bine, ca ai fi prea fericit, iar pofta de viata te-a parasit? Ar fi un raspuns pentru toate astea, dar, desigur, n-ai accepta asa de usor un diagnostic prea drastic. Si totusi, ceea ce-ti lipseste este energia vitala. Din fericire, exista o cale de vindecare, una pe care sa-ti poti intari sanatatea fizica si psihica, prin acumularea de energie vitala universala. Iar calea asta ti-o propune o straveche arta nipona, Reiki.

Veche de peste 2 000 de ani, cazuta in uitare si readusa la viata pe la jumatatea secolului XIX de teologul crestin nipon dr. Mikao Usui - ale carui tribulatii, in cautarea modalitatii de transmitere a energiei vitale universale, au intrat in legenda -, metoda terapeutica Reiki si-a aflat un suport teoretic si practic de indata ce teologul a asternut pe hartie "Regulile de viata Reiki", in vreme ce de raspandirea invataturilor Reiki avea sa inceapa sa se ocupe insusi propovaduitorul acestora, in cursul deselor sale peregrinari. Dupa disparitia lui Usui, fostul sau colaborator, dr. Chijiro Hayashi, avea sa-i continue opera de tamaduire prin calea oferita de Reiki, urmat, dupa 1941, de Hawayo Takata, fosta pacienta si eleva a lui Hayashi, cea care avea sa fondeze institutia American Reiki Association, formatoare de maestri Reiki, acesteia succedandu-i alte doua organizatii, "Reiki Alliance" si "American International Reiki Association Inc.".
Ghidul Reiki debuteaza cu pagini din istorie metodei si dezvaluirea semnificatiei acesteia, procedand in continuare la o prezentare pe larg a utilizarii practice a metodei care asigura transmiterea si potentarea energiei vitale universale, contribuind la intarirea sanatatii fizice si psihice atat a propriei persoane, cat si a celor din jur. Explicatiile detaliate asupra diferitelor "pozitii Reiki" sunt completate de o TRECERE IN REVISTA A BOLILOR, cu semnificatiile lor si metodele de tratament corespunzatoare recomandate, care faciliteaza aplicarea rapida si eficace a metodei "Reiki".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Reiki. Sanatate si bucurie de viata prin forte proprii (Ed. COMPACT)
Cartea Reiki. Sanatate si bucurie de viata prin forte proprii (Ed. COMPACT) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Reiki. Sanatate si bucurie de viata prin forte proprii (Ed. COMPACT) - Ed. COMPACT" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Reiki prin 100+ intrebari si raspunsuri - Laxmi Paula Horan Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Laxmi Paula Horan
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative