Regulile dragostei

Regulile dragostei - Freya North
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRegulile dragostei
Comanda acum "Regulile dragostei - Freya North" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Regulile dragostei (2005) ne prezinta doua tinere extrem de diferite, ceea ce nu le impiedica sa fie cele mai bune prietene inca din copilarie. Thea Luckmore, o practicanta devotata a terapiei prin masaj, crede in dragoste la modul de-acum demodat ? o dragoste unica, definitiva, absoluta, ca-n filme. In schimb, Alice Heggarty, o editoare de succes, s-a lasat intotdeauna condusa de dorinta, cu toate ca n-a avut pina la urma parte decit de lacrimi. La virsta de treizeci de ani si la sfirsitul inca unei relatii dezastruoase, Alice ia decizia sa se marite cu Mark Sinclair, un bun si vechi amic si confident, indragostit de ea inca din adolescenta. In acelasi timp, o intilnire pe Primrose Hill stirneste fiorii mult asteptatului amor visat de Thea. Saul Mundy pare mitica ei jumatate perfecta. Insa, cu toate ca proaspat casatorita Alice o indeamna staruitor sa-i urmeze exemplul, Thea descopera ca nu-l iubeste indeajuns de mult pe Saul incit sa accepte ceea ce, dupa standardele ei morale, este de neacceptat. Iar Alice constata ca, de fapt, nici ea nu e chiar atit de dornica sa respecte regulile dragostei. Astfel ca incepe sa le incalce una cite una?  

?Un roman captivant, faurit din acelasi material ca viata insasi: din dragoste, sex, fidelitate, pasiune si, mai presus de orice, prietenie.? ( Glamour )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Regulile dragostei
Cartea Regulile dragostei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Regulile dragostei - Freya North" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Castele - Julie Garwood Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Julie Garwood
22,61 lei
MIRACOLE - Luanne Rice Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Luanne Rice
28,40 lei
Ofiterul starii civile - Anthony Capella Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Anthony Capella
35,14 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste